Emmerdale - MTV3

Emmerdalen juonipaljastukset: Paulin valheet paljastuvat

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa Mandy antaa viimein periksi tunteilleen Paulia kohtaan, mutta käy ilmi, etteivät miehellä sittenkään ole puhtaat jauhot pussissa.

Meena ärsyttää tahallaan mustasukkaista Dawnia, joka hermostuu ja huitaisee Meenaa pippurimyllyllä päähän. Meena tekee ilmoituksen poliisille, ja pian Dawn noudetaan kuultavaksi. 

Manpreet järkyttyy nähdessään pikkusiskonsa. Meena yrittää lähestyä häntä, mutta saa isosiskoltaan kylmää kohtelua. Meena kertoo nyyhkytarinan avioerostaan, mutta Manpreet ei usko sanaakaan.

Harriet saa kuulla poliisitutultaan, ettei Malonen katoamisen tutkiminen ole edennyt, ja tapaus luultavasti haudataan pian. Hän päättää ottaa vastaan työn toiselta paikkakunnalta ja lähtee joksikin aikaa. 

Tracyn raskaus tuo Mandylle ikäviä muistoja mieleen. Hän avautuu Vinnylle menettämästään vauvasta, jonka isä oli Paul. Paul kuulee vahingossa keskustelun, mutta tunnustaa myöhemmin, ettei olisi halunnutkaan enempää lapsia. Hän tunnustaa rakkautensa Mandylle, ja vihdoin Mandy lämpenee. 

Vinny löytää isänsä taskusta uhkapelikuitteja ja vaatii tätä tilille asiasta. Paul tunnustaa ratkenneensa taas pelaamaan. Paul anelee anteeksiantoa, ja Vinny lupaa antaa hänelle uuden mahdollisuuden, mutta vain jos hän kertoo asiasta Mandylle. Paul hermostuu ja käyttäytyy uhkaavasti, jolloin Vinny käskee hänen häipyä.   

Lydia saa testituloksensa Huntingtonin taudista. Hän on täysin varma, että tulos on positiivinen ja yllättyy iloisesti, kun testi onkin negatiivinen. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV29.09.2021 08:00
Katso myös
Rakastettu Emmerdale-näyttelijä jättää sarjan 22 vuoden jälkeen
Emmerdalen juonipaljastukset: Kirin kiristää Charitya