Emmerdale - MTV3

Emmerdalen juonipaljastukset: Malonelle käy huonosti

Viikon Emmerdalen juonipaljastuksissa Malone menee liian pitkälle, ja Dawn ja Harriet tekevät hänen riehumisestaan lopun.

Leylalle selviää, että hänen vainoajansa on Gabby. Häpeissään oleva Gabby haluaa paeta äitinsä luo Australiaan, mutta Bernice ei halua häntä luokseen. Gabby loukkaantuu verisesti ja avautuu Leylalle tunteistaan. Leyla heltyy tytölle ja tarjoaa hänelle harjoittelupaikkaa.

Dawn saa selville Harrietin ja Malonen suhteen. Hän uhkaa paljastaa sen Willille, ellei Harriet kerro itse. Dawn menee poliisiasemalle tekemään Malonesta rikosilmoituksen. Malone vannoo kostoa Dawnille ja tarjoaa tälle huumeita. Kesken uhkaavan tilanteen Harriet iskee Malonea päähän takaapäin. Tämän jälkeen naisilla onkin melkoinen sotku selvitettävänään. 

Andrea päättää lähteä kylästä Millien kanssa, mutta ei aio estää Jamieta tapaamasta tyttöä. Belle puolestaan päättää, ettei ilmoita Jamien yliajosta poliisille, sillä hän tunnustaa yhä rakastavansa tätä. He päättävät jatkaa yhdessäoloa. Belle kuitenkin lipsauttaa Natelle, että Jamie oli Moiran yliajaja. Jamie tekee Natelle tarjouksen vastapalveluksena suun kiinni pitämisestä. 

Paul kertoo Vinnylle lemmenhetkestään Mandyn kanssa. Vinny alkaa juonitella saadakseen heidät takaisin yhteen.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV25.08.2021 08:00
Katso myös
Emmerdalen juonipaljastukset: Sarah nuuskii Sharmojen asuntoa
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Nicola havittelee kahvilaa itselleen
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Andrea jatkaa piiloleikkiään
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Jamien kaksoiselämä paljastuu
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi