Maria Kallio

Elena Leeve nimiroolistaan: Olen aina fanittanut Maria Kalliota

Näyttelijä Elena Leeve tähdittää C Moren Maria Kallio -sarjaa nimiroolissa. 

Roolihahmo oli Elenalle ennestään tuttu, koska hän ahmi Leena Lehtolaisen kirjoittamia rikostarinoita lukioikäisenä.

– Olen aina lukenut paljon, mutta Maria Kalliota fanitin. Lehtolainen osaa tehdä henkilöhahmot hyvin vahvoiksi. Hänen kirjojensa vahvuus on myös se, että hahmot ovat aivan tavallisia ihmisiä.

Murharyhmän rikostutkijan rooliin heittäytyminen vaati Elenalta henkistä kanttia ja fyysistä kuntoa. Hän sai tehtävään avukseen kuntovalmentajan ja asekoulutusta.

– Minulle luotiin samanlainen kunto-ohjelma, jonka Maria tekee päivittäin. Se oli lihaskuntoa ja -massaa kasvattavaa treeniä. Tunsin sen myötä kehossani ja olemuksessani muutoksen, ja se auttoi pääsemään roolihahmoni nahkoihin, Elena kertoo.

Elena on viime vuosina näytellyt muun muassa sarjoissa M/S Romantic, Sunnuntailounas ja Onnela sekä elokuvissa Naurun varjolla ja Jättiläinen. Kesällä hän nautti pitkästä aikaa lomasta.

– Pysähtyminen oli aluksi vaikeaa, koska olen tottunut tekemään niin paljon töitä. Loma tuli tarpeeseen, se oli rento ja paineeton. Sain levätä tosi paljon, hän kertoo hymyillen.

Elena nähdään loppuvuodesta tai viimeistään ensi vuoden puolella elokuvissa Sihja – kapinaa ilmassa ja Kikka! Laulajatähti Kikasta kertovassa leffassa hän esittää tämän manageri-ystävää, Paulaa.


Teksti: Nanna Drummond I Kuva: Pasi Murto30.08.2021 06:00
Katso myös
Maria Kallio -tähti Matti Leino Katsolle: Lapsuuteni haaveammatti oli poliisi!
Maria Kallio -tähti Petteri Summanen palasi rikospaikalle
Maria Kallio tekee paluun – Elena Leeve pääosassa