Big Brother Suomi - Nelonen

BB-talosta häädettiin viikonloppuna kolme julkkista

Big Brother Suomi -kisan julkkiskaudella pelistä pudotettiin viikonloppuna Janne Porkka, Pinja Sanaksenaho ja Roni Bäck.

Ensimmäisenä kolmikosta talon joutui lauantai-iltana jättämään taakseen juontaja, imitaattori ja stand up-koomikko Janne Porkka. Hän putosi kisasta saatuaan vähiten yleisöääniä. Äänestys oli erittäin tiukka, sillä ero toiseksi vähiten ääniä saaneeseen somevaikuttaja Pinja “Pinsku” Sanaksenahoon (kuvassa) oli lopulta vain 0,6%.

– Vähän outo on fiilis, kun on tuolla omalla porukalla oltu. Mutta ei tässä mitään. Aloin jo eilen henkisesti valmistautua tähän mahdollisuuteen, ettei tule yllätyksiä, Janne sanoi heti pudottuaan.

– Talossa tuli positiivisia juttuja. Löysin vähän itsestänikin uusia piirteitä. Korona on kuitenkin vienyt puolentoista vuoden ajalta duuneja, ja se ehkä vähän pääsi talossa valloilleen. Aivot heräsivät uudestaan. Hieno reissu! 

Jannen pudottua Pinja ja Aleksi Valavuori ottivat toisistaan mittaa koskemattomuuskisassa. Lippuja keräili maailman ylösalaisin kääntävät lasit päässään vikkelämmin Aleksi, ja hän voitti itselleen immuniteetin. Seuraavan illan häätöäänestykseen joutuivat kaikki muut kilpailijat häntä lukuunottamatta. 

Juontaja ja imitaattori Janne Porkka putosi  BB-talosta erittäin tiukassa äänestyksessä.

Sunnuntaina vuorossa oli yllättäen tuplahäätö. Turvaan pääsivät jo suoran lähetyksen alkupuolella eniten yleisöääniä saaneet Petra Olli, Sara Forsberg ja Markku Pulli, ja häätöäänestyksessä jatkoivat Pinja Sanaksenaho, Nina Mikkonen ja Roni Bäck. Äänestystilanne etenkin Ninan ja Pinjan välillä vaihteli kiivaaseen tahtiin koko lähetyksen ajan, mutta lopulta Nina sai itselleen eniten yleisöääniä. Pelistä putosivat tasan kahden BB-talossa vietetyn viikon jälkeen Pinja ja Roni.

Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva kaksikko suhtautui putoamiseensa hyväntuulisesti.

– Osasihan tähän nyt tietyllä tavalla varautua, kun putoamisen mahdollisuus oli 66%, Roni sanoi.

– Sanoin tuolla Ninalle, että sä olet aina palannut takaisin taloon. Olin todella valmistautunut tähän. Ei tämä nyt niin järkyttävä yllätys ollut, Pinja nyökytteli vieressä.

– En koskaan osannut edes kuvitella pääseväni näin pitkälle. Olen superkiitollinen koko kokemuksesta ja siitä, että on pidetty talossa näin pitkään, Roni mietti.

– Aika lopussa oltiin, ja olen ylpeä siitä, että pääsin näin pitkälle. Minäkin vitsailin lähtiessäni kotona, että nähdään ylihuomenna. Oli mahtavaa olla näin pitkään. Koin niin paljon kaikkea siistiä. Olen kiitollinen tästä matkasta, Pinja sanoi.

Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Bäck putosi BB-talosta sunnuntai-illan tuplahäädössä.

Vain 19 päivän mittainen julkkiskausi huipentuu finaaliin torstai-iltana. Sitä ennen kilpailijoita häädetään vielä tiistai-iltana. Mukana parhaillaan käynnissä olevassa häätöäänestyksessä ovat kaikki viisi jäljellä olevaa kilpailijaa.

Janne, Pinja ja Roni ovat vielä tänään maanantaina Kimmo Vehviläisen vieraina BB:n päivittäislähetyksessä.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa ma-ke klo 21.00. Finaali torstaina 20.5. klo 20.00. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen17.05.2021 11:00
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta
Rosa Meriläinen ja Sani häädettiin BB-talosta viikonloppuna
Sanna Ukkola häädettiin BB-talosta
Sedu Koskinen joutui jättämään BB-talon