Kaikki hänen salaisuutensa - Yle Areena

Vaara vaanii mamibloggaajaa

Australialaisessa jännityssarjassa Kaikki hänen salaisuutensa äitiydestä tulee tuhoisa pakkomielle.

Yle Areenasta löytyy koko kesän ajan sadepäivien ratoksi 6-osainen australialainen jännitysdraama Kaikki hänen salaisuutensa (The Secrets She Keeps, 2019). Tai siis ratoksi ja ratoksi, sen verran hyytävää, mutta vangitsevaa katsottavaa psykologinen trilleri on. Koko ajan on pahaenteisen selvää, että jotain kamalaa vielä tapahtuu. 

Aggie (Laura Carmichael) ja Meghan (Jessica De Gouw) kohtaavat lähikaupassa, mutta se ei olekaan sattumaa.

Suosittu sydneyläinen mamibloggaaja Meghan (Jessica De Gouw) ja kauppa-apulaisena työskentelevä Aggie (Laura Carmichael) sattuvat juttusille lähikaupassa. Kumpikin on raskaana, ja käydään ventovieraiden ihmisten small talkia lasketusta ajasta ja tulevan pienokaisen sukupuolesta. Syntyy orastava ystävyys.

Harhakuvia ikkunan takaa

Meghan ei vain tiedä, että illan pimetessä Aggie tapaa hiipiä kyttäämään hänen perhe-elämäänsä ikkunan läpi. Ihmetteleepäähän vain, miksi naapurin koira räksyttää nykyään aivan yhtenään.

Ikkunan takaa kaikki näyttää täydelliseltä, mutta Aggie ei puolestaan tiedä, että Meghanin aviomies Jack (Michael Dorman) on haluton ja huolissaan kolmannen lapsen syntymästä.  Meghania taas ärsyttää, että Jackin hulivilibestis Simon (Ryan Corr) on palannut kaupunkiin ja hakeutuu hänenkin seuraansa huolestuttavan itsepintaisesti. Meghanilla kun on myös oma salaisuus, jota hän ei halua kenenkään tietävän.

Aggien (Laura Carmichael) onni näyttää kääntyvän. Äkkiä hänellä on sylissään oma vauva ja rinnallaan oma mies (Michael Sheasby).

Aggien tilanne on tukala. Hänen ex-miesystävänsä Hayden (Michael Sheasby) on merivoimissa ja merillä, eikä halua kuullakaan koko vauvasta. Työ kaupassa on viheliäistä, ja Aggie on yksin ja turvaton.

Sitten Aggien onni näyttää vähän tuuppaamalla kääntyvän. Äkkiä hänellä onkin mies ja oma vauva, mutta arki ei olekaan niin auvoisaa kuin hän odotti. Samaan aikaan kauniin Meghanin täydelliseltä vaikuttanut elämä näyttää pirstoutuvan. Uusi vauva syntyy keskelle parisuhdekriisiä, ja sitten sairaalassa tapahtuu ihan hirveitä.

Meghanin (Jessica De Gouw)  vauva syntyy keskelle parisuhdekriisiä.

Kaikki hänen salaisuutensa pohjautuu australialaisen rikoskirjailijan Michael Robothamin vuonna 2017 ilmestyneeseen jännitysromaaniin The Secrets She Keeps. Kirja on fiktiota, mutta kylmäävää kyllä se on saanut innoituksensa vuonna 1994 Nottinghamissa tapahtuneesta vauvan kidnappauksesta, josta Robotham tuolloin uutisoi työskennellessään toimittajana Isossa-Britanniassa. Tapaus oli aikoinaan niin suuri uutinen, että jopa prinsessa Diana ilmaisi myötätuntonsa vain kolmen tunnin ikäisenä kadonneen pienokaisen vanhemmille.

Ei pienten lasten vanhemmille

Aggien osassa sarjassa on brittinäyttelijä Laura Carmichael, joka muistetaan Lady Edithin roolista epookkisarjassa Downton Abbey. Hän tekee todella vakuuttavaa työtä. Australialainen Jessica De Gouw on nähty supersankarisarjakuviin pohjautuvassa tv-sarjassa Arrow  Helena Bertinellin eli Metsästäjättären osassa. Onpa hän vilahtanut The Crown-sarjassakin.

Jackin roolissa oleva uusseelantilainen Michael Dorman on pääosassa Amazon Prime-sarjassa Patriot. Simonia esittävä australialainen Ryan Corr puolestaan näyttelee myös parhaillaan TV1:ssä ja Yle Areenassa pyörivässä sarjassa Rakkauden ja häpeän hedelmät (Love Child).

Intensiivisyydessään ja vähäeleisyydessään vaikuttava Kaikki hänen salaisuutensa on ehdottomasti laadukas, mutta hyvin surullinen sarja, jossa kaikki valehtelevat. Raskaana oleville tai pienten lasten vanhemmille sitä ei voi suositella. Varmasti olisi ahdistava kokemus.

TV1:ssä alkukesästä nähty Kaikki hänen salaisuutensa on katsottavissa Yle Areenassa 18.8. asti. 

Meghan (Jessica De Gouw) ja Jack (Michael Dorman) kokevat sairaalassa kauhun hetkiä.

Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: John Platt Photography/Yle Kuvapalvelu25.06.2021 03:00
Katso myös
Tukholmalaistrillerissä vauva katoaa jouluaattona
Haastattelussa Camilla Läckberg: Dekkarikuningatar kirjoitti pandemia-ajan rakkauselokuvan
Porvarisrouvasta vakoojaksi
Villanelle viiltää jälleen
Ruotsalaistrillerissä Max Angerin tyttöystävä katoaa Pietarissa