Unelmahäät - discovery+

Unelmahäissä vihitään ensimmäinen miespari

Elokuu on rakkautta tulvillaan, kun Anssi ja Jirka sanovat toisilleen Tahdon Tampereella.

Unelmahäiden uudella, 4. kaudella koetaan historiallisia hetkiä, kun sarjassa avioituu ensimmäinen miespari. Kauden kakkosjaksossa toisilleen lupautuvat 26-vuotias Anssi Salminen (kuvassa vasemmalla) ja häntä yhdeksän vuotta vanhempi Jirka Tanttu.

Pari salamarakastui huhtikuussa 2018, kun laihialainen Anssi ja Jyväskylästä lähtöisin oleva Jirka sattuivat samalle Rukan-reissulle. Pitkä viikonloppu vierähti tiiviisti yhdessä, ja kotiin ajettiin käsi kädessä. Aluksi elettiin etäsuhteessa, sillä Jirka pyöritti omaa remonttifirmaa Tampereella ja Anssi asui vielä Laihialla.  Sitten Anssi hankki töitä Tampereelta, ja pari remontoi itselleen yhteisen rivitalokodin Hervannasta.

Elokuussa 2020 suhteessa on edetty siihen pisteeseen, että pari vihitään siviilimenoin Tampereella Hatanpään kartanon kauniissa puutarhassa. Helteinen juhlapäivä on rakkautta tulvillaan, ja koskettavassa vihkitilaisuudessa kostuvat niin hääparin kuin läheistenkin silmät.

Unelmahäät-rakkausrealityn uudet jaksot discovery+-suoratoistopalvelussa maanantaisin 12.4. alkaen. Neloskausi on kahdeksan jakson mittainen.

 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Henri Saloranta/discovery+23.04.2021 12:00
Katso myös
Suosikkireality palaa hääkriisillä