Singletown Suomi - discovery+

Tänään se alkaa! Tässä ovat Singletown Suomi -pariskunnat

Singletown Suomi -realitysarjassa viisi suhteensa tienhaaraan ajautunutta paria laittaa parisuhteen tauolle yhteisestä sopimuksesta joko parantaakseen sitä tai lähteäkseen lopullisesti eri teille. Sarjaa esitetään discovery+-palvelussa kaksi jaksoa keskiviikkoisin alkaen 3.11. Ensimmäinen jakso tulee myös TV5-kanavalta 3.11. klo 22.05.  

Aluksi parit hyvästelevät toisensa, minkä jälkeen heidät jaetaan kahteen eri sviittiin kesäisen Helsingin pelipaikoille. Luvassa on treffejä, uusia tuttavuuksia sekä juhlia kattojen yllä, kun kukin heittäytyy sinkkuelämän vietäväksi. Kesä erossa antaa pareille aikaa miettiä isoa kysymystä, ja lopulta sydänseremoniassa on tehtävä päätös: jatkaako yhdessä entistä vahvempana, vai onko edessä uusi alku yksin. 

Lue myös: Singletown Suomi alkaa: Pariskunnat elävät sinkkuina yhden kesän – mukana naispari ja tosi-tv:stä tuttuja

Amalia, 21, ja Aarne, 21

Temptation Island -sarjasta tutun parin kaksi vuotta kukoistanut avoliitto on suistunut tilanteeseen, jossa ero tuntuu todennäköiseltä. Amalia kokee turvattomuutta rutiinittomassa arjessa, ja deittailussa kokematon Aarne haluaa katsastaa myös sinkkumarkkinoiden tarjonnan. Onko tasapainoton suhde repeytynyt lopullisesti rikki, vai löytyykö Singletownista viimeinen oljenkorsi? 

Laura, 25, ja Lotta, 33

Punavuorelaisen yrittäjäpariskunnan polut kohtasivat vuosi sitten, kun Lotta etsi tapahtumaansa joogaopettajaa ja paikalle ilmestyi nuori kaunotar Laura. Huumaavat soidinmenot johtivat alkukesän kihlaukseen, mutta suhdetta sävyttää myös molemminpuoliset epävarmuudet. Molemmat toivovat, etteivät he Singletownin suoman tauon jälkeen pitäisi toisiaan enää itsestäänselvyytenä.

Jonna, 26, ja Joni, 28

Kolme vuotta seurustelleet Joni ja Jonna eivät ole olleet kahta päivää pidempään erossa toisistaan. Muusikkopariskunta haluaa suhteensa tauolle vähentääkseen Jonnan läheisriippuvuutta sekä haastaakseen sosiaalisesti introverttia Jonia. Ajaako pidempi ero ja muiden sinkkujen deittailu nämä romantiikanjanoiset kyyhkyläiset juomaan muista lähteistä, vai kasvaako ikävä toiseen liian suureksi?

Kerttu, 20, ja Nino, 23

Yhteisten teatteriopintojen parissa toisensa löytäneet Nino ja Kerttu olivat alkuun opiskelukavereita. Puoli vuotta sitten kaverilliset ajatukset väistyivät romanttisten tunteiden tieltä ja pari alkoi seurustella. Siitä lähtien itsenäiselle aikuistumiselle on ollut vain vähän tilaa, sillä nuoripari on toisiinsa liimaantuneita 24/7. Kerttu toivoo hetkellisen eron kasvattavan itseluottamustaan, joka on joutunut koetukselle sosiaalisesti aktiivisen Ninon kyydissä. 

Vilma, 22, ja Karim, 26

Tinderistä puoli vuotta sitten toisensa löytänyt kaksikko hyppäsi nopeasti suhteen syvään päätyyn ja muutti yhteen. Alkuhuumasta havahduttuaan parille on kuitenkin herännyt epäilys, ovatko he sittenkin kompastuneet avoliittoon liian kevein perustein, vai voivatko tunteet vielä syventyä. Karim ja Vilma eivät ole paperilla toistensa perinteistä kumppanityyppiä, ja he toivovatkin, että tauko suhteesta ja viimeinen katsaus sinkkumarkkinoille toisi varmuuden tulevaisuudesta. 

Singletown Suomi discovery+ kaksi jaksoa keskiviikkoisin 3.11. alkaen. Ensimmäinen jakso esitetään myös TV5-kanavalla ke 3.11. klo 22.05.


Kuvat: Discovery Finland03.11.2021 12:00
Suosituimmat
Elisa Viihde Viaplay
Ivalo-sarja jatkuu: Mukana myös The Walking Dead -tähti
Ivalon toinen kausi julkaistaan 19.12. alkaen Elisa Viihde Viaplayssa.Toisen...
Elisa Viihde Viaplay
Mielipide: Ivalon kausi lässähti kuin lehmän häntä – viimeinen jakso aiheuttaa myötähäpeää
Sisältää käänteitä Ivalon 2. kauden...
discovery+
Piritta Hagman menetti avioerossa yhden tärkeän asian – avautuu asiasta Iholla-sarjassa
Piritta Hagman avaa tuntojaan kameroille...
discovery+
Iholla: Alisa-sisko hakee miestä Sara Siepille: "Sellanen kolmikymppinen, sinkku, iso vene"
Iholla-sarjassa tiistaina 18.1....
Yle Areena
15-vuotias Tindra ja äiti ovat raskaana yhtä aikaa – uutuussarjassa seurataan neljän suomenruotsalaisen matkaa äideiksi
Raskaana-videosarjablogissa...
Yle Areena
Mieheni vaimo on draamasarja petetyistä vaimoista: "Tällaista tarinaa ei ole tehty"
Draamasarja Mieheni vaimo julkaistaan Areenassa...
C More
Hautalehto herää henkiin Kylmä syli -sarjassa – Mikko Leppilampi sai kauan kaipaamansa pääroolin
Christian Rönnbackan luoma...
discovery+
90 päivää morsiamena: Mutkikkaasta rakkauselämästään tunnettu Big Ed löysi viimein onnen – kihlautui 27 vuotta nuoremman naisen kanssa
Big...
Nelonen
Poliisit-sarja starttaa jälleen – heidät nähdään mukana uudella kaudella
Poliisit-sarjan 14. kausi starttaa maanantaina 3.1....
discovery+
Iholla: Piritta Hagman keksi pimppiperjantain – haluaa keskustella kuukautisista
Iholla-sarjassa seurattu fysioterapeutti Piritta...