Syke - Ruutu+

Syke-sarjan uusi kausi Ruutuun kesäkuussa

Sairaalasarja Sykkeen uusi kausi starttaa kesäkuussa Ruutu+-palvelussa.

Uusi, 10. kausi on 24-osainen, ja se käynnistyy 4. kesäkuuta Ruutu+-suoratoistopalvelussa. Sykkeelle on luvassa jatkoa myös 10. kauden jälkeen, ja sarjaan perustuva elokuva saapuu valkokankaille tämän vuoden aikana.

Uuden kauden keskiössä on elämän arvaamattomuus,  ja traumapolilla saadaan varautua yllätyksiin sekä työ- että yksityiselämässä. Kausi käynnistyy kohtalokkaalla bussionnettomuudella, jossa osallisina on myös traumapolin työntekijöitä. Kauden potilastarinat kertovat muun muassa dopingiin sortuneesta nuoresta urheilijasta, Suomessa harvinaisesta denguekuumeesta, heräämisestä kesken leikkauksen sekä lintuinfluenssasta, joka aiheuttaa kaaosta traumapolilla.

Syrjähyppy vaanii ajatuksissa

Uudella kaudella Johannan ja Maxin suhde on kriisissä. Johannan edellinen raskaus päättyi keskenmenoon, eikä Maxin toive uudesta yrityksestä saa vastakaikua. Myös Sonja kipuilee omien suhdekiemuroidensa kanssa. Aviomies Aleksi on vihdoin saanut töitä, ja uudet tuulet puhaltavat perhe-elämässä. Silti syrjähyppy Jessen kanssa vaanii Sonjan ajatuksissa. 

Jarin  poika Santeri aloittaa traumapolilla amanuenssina. Täydellisyyttä vaativa Jari päättää toimia poikansa ohjaajana, mikä osoittautuu huonoksi ideaksi.  Rahaongelmissa pitkään kieriskelleen Ainon elämään saapuu pelastus yllättävältä taholta. Epäonnea suhderintamalla kohdannut Leevi ihastuu ja tekee arkailun sijaan rohkeasti aloitteen. Myös Jannica löytää uuden kiinnostuksenkohteen ja ottaa kaikki keinot käyttöön hurmurin nappaamiseksi.  

Sykkeen lääkäreitä näyttelevät Nicke Lignell (vas.), Matti Ristinen, Leena Pöysti, Antti Luusuaniemi ja Sebastian Rejman.

Sykkeen vakihahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). 

Uudella kaudella sarjassa vierailevat mm.  Marja Salo, Eino Heiskanen, Jarmo Mäkinen, Kai Vaine, Minka Kuustonen, Heikki Kinnunen, Jussi Nikkilä, Thelma Siberg ja Arman Alizad. Kauden ovat ohjanneet Taavi Vartia ja Toni Laine, ja sarjan pääkäsikirjoittajat ovat Anne Prokofjeff ja Hanna Leivonniemi

Sykkeen 10. kausi käynnistyy maksullisessa Ruutu+-suoratoistopalvelussa perjantaina 4. kesäkuuta. Silloin katsottavaksi tulee kauden neljä ensimmäistä jaksoa. Siitä eteenpäin palveluun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. 10. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 4.6. klo 19.00. Ne voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen.

 


Lähde: Nelonen Ruutu I Kuvat: Numi Nummelin/Nelonen Ruutu 22.04.2021 03:30
Suosituimmat
discovery+
Katso video: Katariina Souri ahdistui Peter Nygårdin rivoista vaatimuksista
Katariina Souri muistelee Peter Nygård: Naamion...
Yle TV 1
Uutuusdokumentti: Näin räjähdysmäisesti korona levisi Ischglissä
Itävaltalaisen Kitzloch-baarin omistaja kertoo Ulkolinja-dokumentissa,...
Nelonen
Hurja painonpudotus -ohjelman Samuli: Motivaationi oli hukassa!
Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa 41-vuotias Samuli pudotti...
MTV3
Olet mitä syöt -ohjelman Pertti Salovaara: Olen koukussa energiajuomiin!
Olet mitä syöt -ohjelman uudelle tuotantokaudelle...
Paramount+
Mark Wahlbergin uusi toimintaleffa julkaistaan suoraan Paramount+:ssa
Isojen elokuvayhtiöiden välinen suoratoistosota saa jatkuvasti...
MTV3
Yökylässä Maria Veitola: Satu Silvo ei ole halunnut olla seksisymboli
Yökylässä Maria Veitola -ohjelman huomisessa jaksossa...
MTV3
Missä olit, kun? jatkuu uusilla jaksoilla
Keväällä alkanut Missä olit, kun? -ohjelmasarja jatkuu tänään uusilla jaksoilla....
Dynastia-tähti Michael Nader on kuollut
Dex Dexterinä muistettu tähti kuoli 76 vuoden iässä kotonaan Kaliforniassa.Näyttelijä...
C More
Elina Knihtilä hurmaa Dome Karukosken brittitrillerissä
Dome Karukosken ohjaamaa brittiläistä jännitysdraamaa The Beast Must...
Ruutu+
Syke-sarjan uusi kausi Ruutuun kesäkuussa
Sairaalasarja Sykkeen uusi kausi starttaa kesäkuussa Ruutu+-palvelussa.Uusi, 10....