Paratiisihotelli Suomi - Ruutu+

Sinkut saapuvat Paratiisihotelliin

Paratiisihotelli Suomi avaa tänään ovensa. Tosi-tv-kisassa 10 kuumaa sinkkua tavoittelee 15 000 euron rahapalkintoa ja ehkä hiukan rakkauttakin.

Tällä kertaa biletetään Monte Leónin kylässä Gran Canarialla sijaitsevassa luksushotellissa. Ihmissuhdepelissä kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä finaaliin. Kauden kilpailijoihin pääset tutustumaan tästä.

Gran Canarialla pelattavaa ihmissuhdepeliä juontaa Alma Hätönen. 

20-osaisen kauden avausjaksossa sinkut muodostavat pareja vielä sangen sattumanvaraisesti, mutta heti kun oma kämppis on löytynyt, alkaa armoton juonittelu. Ensimmäisenä tulilinjalle joutuu tamperelainen Teksa, jonka jutut ärsyttävät kaikkia heti kättelyssä. Tara ja Valtteri saavat puolestaan oitis etumatkaa, sillä heidän tervetulolahjastaan paljastuu koskemattomuus. Katri ja Valtteri taas suututtavat muut yrittämällä salata, että he ovat petikavereita jo vanhastaan.

Elämää Paratiisihotellissa maustavat viikottaiset teemat ja tehtävät. Heti kauden kakkosjaksossa luvassa on aikamatka kultaiselle 1920-luvulle. Tehtävän myötä kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin. 

Uuden kauden trailerin voit katsoa tästä

Paratiisihotelli Suomen uuden kauden ensimmäinen osa nähdään Nelosella maanantaina 24.5. klo 21.00. Sarja jatkuu Ruutu+-palvelussa. Sinne saadaan kaksi uutta jaksoa viikossa, maanantaisin ja tiistaisin. 

Tästä se taas lähtee: heti alkajaisiksi Paratiisihotellissa pitää löytää itselleen sopiva pari.

Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Lars Johnson/Nelonen24.05.2021 05:00
Katso myös
Tässä ovat uudet Paratiisihotelli Suomi-sinkut