The Pursuit of Love - Amazon Prime

Romanttinen epookkisarja The Pursuit of Love alkaa

Lily Jamesin ja Emily Beechamin esittämien serkusten suhde on koetuksella ennen toista maailmansotaa.

The Pursuit of Love on romanttinen draamakomediasarja rakkaudesta ja ystävyydestä. Maailmansotien välisen ajan Eurooppaan sijoittuva brittiläinen Amazon Prime -alkuperäissarja seuraa karismaattisen ja pelottoman Linda Radlettin (Lily James) ja hänen parhaan ystävänsä ja serkkunsa Fanny Loganin (Emily Beecham) seikkailuja.

Kaksikon ystävyyttä koetellaan, kun Linda päättää seurata sydäntään yhä villimpiin seikkailuihin Fannyn rauhoittuessa tasaisempaan elämäntyyliin. Kun sosiaaliset ja poliittiset kysymykset jakavat maata, kaksikon erilaisten valintojen seuraukset nostavat esille ristiriitoja vapaudesta, rakkaudesta ja seksistä – sekä syvistä sydämen saloista.

Lily James muistetaan muun muassa elokuvista Mamma Mia! Here We Go Again ja Cinderella: Tuhkimon tarina sekä Downton Abbey -sarjasta. Emily Beechamin ansiolistalla on muun muassa tämänvuotinen elokuva Cruella. Muissa päärooleissa nähdään Andrew Scottin (Fleabag, Uusi Sherlock) ja Dominic Westin (The Wire, The Affair) kaltaisia tähtiä.

The Pursuit of Love on katseltavana Amazon Prime -palvelussa.


Teksti: Toni Keränen I Kuvat: Amazon Prime09.10.2021 08:00
Katso myös
Netflix julkaisi The Crownista uusia kuvia
Porvarisrouvasta vakoojaksi
Downton Abbeyn näyttelijät muistelevat sarjaa Katson haastattelussa
Aidan tekee paluun uuteen Sinkkuelämää-sarjaan
Anne Hathaway esittää aikamatkaajaa