Paramount+-suoratoistopalvelun kuluttajasovellus julkaistaan tänään Suomessa

Paramount+ on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa katsottavissa Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun voi tilata myös suorana kuluttajasovelluksena.

ViacomCBS:n suoratoistopalvelun Paramount+:n suoraan ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa iOS-, Android-, Apple TV- ja Android TV-laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com. Sitä voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan, ja jatkossa hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa.

Paramount+-palvelun valikoimassa on sarjoja ja elokuvia, mm. Showtimen ensi-iltoja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja leffoja. Suoratoistopalvelusta löytyy myös katsottavaa ViacomCBS:n brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

Luvassa uutuuksia ja kestosuosikkeja 

Paramount+ tarjoaa tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin ääninäyttelemä animaatiokomedia No Activity. Kevin Costnerin tähdittämän Yellowstone-menestyssarjan kolme ensimmäistä kautta ovat saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian. Palvelusta löytyvät myös muun muassa Maisie Williams-sarja Two Weeks to Live sekä sarjat The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven's Sake ja Dani Who?.

MTV:n realityklassikkoThe Hillsin uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa. Palveluun on myös tulossa tanskalaisen Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Siinä Michelle Obamaa näyttelee Viola Davis. Tulevaa ohjelmistoa ovat myös mm. The reboot of Dexter, Halo, The Man Who Fell to Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastosta löytyvät muun muassa tv-sarjat South Park, Broad City, Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, Billions ja The Affair. Suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat katsottaviksi kesäkuussa.

Ryhmä Hau seikkailee myös Paramount+-palvelussa.

Perheen pienimmille palvelusta löytyvät Nickelodeon Animation Studion  alkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble. Tanskalaissarjasta Jippe-koira on luvassa uusi, toinen kausi myöhemmin kesällä.

Leffojen ystäville palvelussa on satoja elokuvia sisältävä kirjasto. Uutuuksista sieltä löytyvät mm.  Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä The Outpost, Angelina Jolien Come Away,  Ken Loachin ohjaama brittidraama Kiitos tilauksestasi sekä trilleri 21 Bridges. Lisäksi katsottavissa on ajattomia klassikoita kuten Francis Ford Coppolan Kummisetä-trilogia, Steven Spielbergin Indiana Jones-elokuvat, Grease-musikaali sekä Brian De Palman Lahjomattomat.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Paramount+29.04.2021 03:30
Suosituimmat
Ensi-ilta-arvostelu: Dyyni on täydellinen avaruusooppera
DYYNI *****Mikä ilo ja helpotus! Jo ensimmäisestä kuvasta ja äänestä...
Syke-elokuvan ensi-ilta siirtyy taas
Alunperin jo alkuvuodesta elokuvateattereihin lupaillun Syke-elokuva: Hätätilan ensi-ilta...
Tässä ovat kaikki Jussi-voittajat!
Illan palkituin elokuva oli Tove peräti seitsemällä Jussi-palkinnollaJussi-palkinnot vuoden...
Ava
Esittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään
Koronan viikolla viivästyttämä rakkausreality Love Island Suomi alkaa...
MTV3
Emmerdalen juonipaljastukset: Kirin kiristää Charitya
Emmerdaleen yllättäen palannut Kirin aiheuttaa harmaita hiuksia monille...
Yle Areena
Murhia ja juonittelua 1700-luvun Santiago de Compostelassa
Jännittävässä uutuussarjassa Hospital Real Santiago de Compostelan...
Yle TV 2
He ovat tämän syksyn uudet Sohvaperunat!
Sohvaperunat saavat viimein edustusta Kainuusta. Mari ja Kati ovat viihtynyt yhdessä...
MTV3
Viimeinenkin Ensitreffit alttarilla -pari saa toisensa: ”Nyt osui ja upposi”
Tämän päivän Ensitreffit alttarilla -jaksossa...
Yle TV 2
Hae mukaan! Sohvaperunat palaa syksyllä
Palkitusta Sohvaperunat-suosikkisarjasta on syksyllä luvassa 12. tuotantokausi. Ohjelmaan...
Nelonen
Hurja painonpudotus Suomi -ohjelman Anna-Mari: Pelkään etten näe lasteni kasvavan
Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa seurataan...