Paramount+-suoratoistopalvelun kuluttajasovellus julkaistaan tänään Suomessa

Paramount+ on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa katsottavissa Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun voi tilata myös suorana kuluttajasovelluksena.

ViacomCBS:n suoratoistopalvelun Paramount+:n suoraan ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa iOS-, Android-, Apple TV- ja Android TV-laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com. Sitä voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan, ja jatkossa hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa.

Paramount+-palvelun valikoimassa on sarjoja ja elokuvia, mm. Showtimen ensi-iltoja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja leffoja. Suoratoistopalvelusta löytyy myös katsottavaa ViacomCBS:n brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

Luvassa uutuuksia ja kestosuosikkeja 

Paramount+ tarjoaa tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin ääninäyttelemä animaatiokomedia No Activity. Kevin Costnerin tähdittämän Yellowstone-menestyssarjan kolme ensimmäistä kautta ovat saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian. Palvelusta löytyvät myös muun muassa Maisie Williams-sarja Two Weeks to Live sekä sarjat The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven's Sake ja Dani Who?.

MTV:n realityklassikkoThe Hillsin uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa. Palveluun on myös tulossa tanskalaisen Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Siinä Michelle Obamaa näyttelee Viola Davis. Tulevaa ohjelmistoa ovat myös mm. The reboot of Dexter, Halo, The Man Who Fell to Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastosta löytyvät muun muassa tv-sarjat South Park, Broad City, Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, Billions ja The Affair. Suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat katsottaviksi kesäkuussa.

Ryhmä Hau seikkailee myös Paramount+-palvelussa.

Perheen pienimmille palvelusta löytyvät Nickelodeon Animation Studion  alkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble. Tanskalaissarjasta Jippe-koira on luvassa uusi, toinen kausi myöhemmin kesällä.

Leffojen ystäville palvelussa on satoja elokuvia sisältävä kirjasto. Uutuuksista sieltä löytyvät mm.  Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä The Outpost, Angelina Jolien Come Away,  Ken Loachin ohjaama brittidraama Kiitos tilauksestasi sekä trilleri 21 Bridges. Lisäksi katsottavissa on ajattomia klassikoita kuten Francis Ford Coppolan Kummisetä-trilogia, Steven Spielbergin Indiana Jones-elokuvat, Grease-musikaali sekä Brian De Palman Lahjomattomat.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Paramount+29.04.2021 03:30
Suosituimmat
discovery+
Tv-arvio: Fiktio nimeltä Sofian elämä
Sofia Belórfin oma tosi-tv-sarja paljastaa hyvin vähän mitään uutta, mutta näyttää paljon...
discovery+
Katso video! Sofian parvekkeelta aukeaa huikea näkymä yli Dubain
Tosi-tv-sarjansa uusissa jaksoissa Sofia Belórf esittelee...
Yle TV 1
Kuntavaalien tulos selviää tänään
Ylen Tulosilta seuraa tänään kuntavaalien vaalipäivän ääntenlaskua yöhön asti.Kuntavaalien...
Yle Teema & Fem
Janne tavoittelee illalliskeskustelujen tunnelmaa
Janne Grönroos on ottanut oppia maailmalta omaan keskusteluohjelmaansa.Teema...
MTV3
Varo juonipaljastuksia: Emmerdalessa alkaa panttivankidraama
Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa Vanessa sattuu väärään paikkaan...
HBO Nordic
Handmaid’s Talen odotettu uusi kausi alkaa: On aika kostaa
Dystooppisen draamasarjan Handmaid’s Talen kauan odotettu neljäs...
C More
Elokuvaesittely: Indiana Jonesin tekijä ohjasi modernin kummitustalojännärin
Huippukäsikirjoittajan uuden kauhufilmin kummitustalo...
MTV3
Muistatko vielä nämä hervottomat Putous-sketsihahmot?
Moni muistaa Putouksen sketsihahmokisojen voittajat, kuten Tanhupallon,...
discovery+
Harri Gustafsberg ja Kari Ketonen isännöivät uutta armeijakilpailua
Armeijamaailmaan sijoittuvan Komppania Ketonen & Gustafsberg...
discovery+
Katso traileri: Sofia Belórf avautuu elämästään uutuussarjassa
Kohukaunotar Sofia Belórf avaa elämäänsä kameroille uudessa...