NCIS: Havai’i - Paramount+

NCIS-formaatti siirtyy Havaijille

Jane Tennant on sarjaperheen ensimmäinen naispuolinen johtaja.

Alkuperäinen NCIS-poliisisarja aloitti jo vuonna 2003, ja se on poikinut myös spin-off-sarjat NCIS: Los Angeles ja NCIS: New Orleans. Kaikkia näitä sarjoja on esitetty menestyksekkäästi myös Suomessa.

Nyt on neljännen NCIS-version vuoro, kun laivastossa merijalkaväessä tapahtuvia rikoksia aletaan selvitellä Havaijilla. Paikallista Naval Criminal Investigative Service -viraston ryhmää johtaa sarjassa erikoisagentti Jane Tennant. Vanessa Lacheyn esittämä Tennant on NCIS-sarjaperheen ensimmäinen naisjohtaja.

Vanessa Lachey

Ensimmäisessä jaksossa Oahun saarelle tippuu laivaston koekäytössä ollut lentokone. Tennantin pitää joukkoineen selvittää onnettomuuden syy ja aiheuttaja ennen kuin laivaston salaiset tiedot joutuvat vääriin käsiin.

Sarjan avauspäivänä 1. lokakuuta Paramount+-palveluun ilmestyy myös toinen osa. Siinä selvitettävänä on toisesta maailmansodasta peräisin olevien räjähteiden arvoitus. Kansainvälinen varasjoukko käyttää niitä omiin rikollisiin tarkoituksiin.

Pääroolin Vanessa Lachey (omaa sukuaan Minnillo) aloitti uransa missibisneksestä, ja hän voitti Miss Teen USA -kisat vuonna 1998. Missivuosien jälkeen hän toimi juontajana MusicTV:llä ja alkoi vähitellen rakentaa myös näyttelijän uraa. Ensimmäinen päärooli oli Seth Greenin tähdittämässä komediasarjassa Dads vuonna 2013. Lachey on myös naimisissa Jessica Simpsonin ex-miehen Nick Lacheyn kanssa, ja heillä on kolme lasta.

Noah Mills

Lacheyn lisäksi sarjassa näyttelee muun muassa muotimallin uran näyttelemiseen vaihtanut Noah Mills (The Falcon and the Winter Soldier), uusiseelantilainen nouseva kyky Alex Tarrant ja Vampyyrien sukua -sarjassa nähty Yasmine Al-Bustami. Syyskuun lopussa USA:ssa alkaneen sarjan tähtikaarti on siis vaatimattomampi kuin aiempien NCIS-sarjojen, mutta esimerkiksi Variety antoi hyvät ensiarviot ja suositteli sitä NCIS-faneille.

NCIS: Havai’i alkaa Paramount+-palvelussa perjantaina 1. lokakuuta.


Teksti: Toni Keränen I Kuvat: Paramount+30.09.2021 06:00
Katso myös
Paramount+-suoratoistopalvelun kuluttajasovellus julkaistaan tänään Suomessa
Rikossarja Murha Helsingörissä jatkuu tänään uusilla jaksoilla
Luke Evans palaa juurilleen tosipohjaisessa rikosdraamassa
Mark Wahlbergin uusi toimintaleffa julkaistaan suoraan Paramount+:ssa