Morsiamelta tyly reaktio: Yllätyskosinta yli 20 vuoden kihlauksen jälkeen

Uudessa Unelmahäät-jaksossa morsian on jo vuosia sitten luopunut toivosta päästä naimisiin, ja reaktio sulhasen yllätyskosintaan on sen mukainen.

Unelmahäät-rakkausrealityn uudessa jaksossa vietetään laukaalaisten Mirva Naukkarisen ja Jani Rossin häitä. Morsiamen ensireaktio kosintaan oli kuitenkin turhautunut epäusko. Kihloissa oli nimittäin ehditty olla jo yli 20 vuotta.

42-vuotias Mirva ja  häntä vuoden nuorempi Jani kohtasivat liki 22 vuotta sitten ja salamarakastuivat. Kihloihin mentiin puolen vuoden päästä ensitapaamisesta, ja Kiira-tytärkin syntyi pian. 

Sitten arki vei mennessään. Syntyi viisi lasta, rakennettiin kaksi taloa, ostettiin hevostila, tehtiin töitä yrittäjinä ja opiskeltiin. Pari vuosikymmentä vierähti. Vuosien varrella Mirva kärtti naimisiinmenoa moneen otteseen, mutta turhaan. Lopulta hän luopui toivosta.

Jani perustelee viivyttelyään sillä, ettei ole ollut tässä asiassa mikään hätähousu.

– Siis mää haluan mennä Mirvan kanssa naimisiin. Siis alusta asti oon ajatellut, että haluan. Se on vaan jostain kumman syystä venynyt. En osaa selittää miksi. Kai mää oon vähän semmoinen jahkailija, Jani miettii. 

Viimein 21 yhteisen vuoden jälkeen Jani polvistui Mirvan eteen jouluaattona. Kosinta tuli niin suurena yllätyksenä, ettei Mirva osannut alkuun edes innostua asiasta, vaan reagoi tylysti muun perheen seuratessa tilannetta ihmeissään. Vähitellen morsiamen mieli kuitenkin muuttui, ja päästiin suunnittelemaan syyshäitä.

Kaikki sujuu hyvin aina hääpäivän aamuun asti, mutta vain muutamaa tuntia ennen vihkimistä paljastuu, että esteettömyystodistus on hukassa. Alkaa ahdistava etsintä, kun talon kaikki kaapit ja laatikot pengotaan läpi. Onko kaikki viimein sittenkään hyvin? Saako pari lopulta toisensa?     

Unelmahäät-rakkausrealityn uudet, 4. kauden jaksot discovery+-suoratoistopalvelussa maanantaisin.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Video: discovery+04.05.2021 03:00
Katso myös
Unelmahäissä vihitään ensimmäinen miespari
Suosikkireality palaa hääkriisillä