Muppets Haunted Mansion

Katson suoratoistovinkit viikonlopulle: Uusi Muppets-elokuva vie Halloween-tunnelmiin

Suoratoistopalveluista löytyy viikonlopuksi katsottavaa lapsenmielisille, komediannälkäisille ja musiikin ystäville.

Muppets Haunted Mansion: Kummituskartano

Disney+ PE 8.10.

Muppets Haunted Mansion: Kummituskartano on täysin uusi Muppets-elokuva, joka julkaistaan Disney+-palvelussa samaan aikaan ympäri maailmaa. Kyseessä on Muppettien historian ensimmäinen halloween-spesiaali.

Muppetti-maailman The Great Gonzo on tuttu erilaisista uhkarohkeista stunt-tempuistaan. Kun kaikki tuntuu olevan koettu, Gonzo ottaa vastaan elämänsä suurimman haasteen. Hän lähtee viettämään yön kummituskartanossa. Kartanossa Gonzo tapaa klassiset Muppets-joukot. Tällä kertaa Kermit, Miss Piggy, Fozzie ja muut tutut hahmot ovat kuitenkin kummituksia, jotka säikyttelevät Gonzoa läpi yön.

Vierailevien ääninäyttelijöiden joukossa on useita tunnettuja nimiä, kuten Taraji P. Henson (Empire), Danny Trejo (Machete, Breaking Bad) ja Will Arnett (Hokkarihemmot, Sukuvika).

Pretty Smart 

Netflix PE 8.10.

Chelsea on Harvardista valmistunut älykkö ja urallaan etenevä kirjailija. Poikaystävä kuitenkin jättää Chelsean, ja tämän pitää muuttaa yhteen siskonsa Clairen kanssa. Spontaanin eläväinen Claire on suunnitelmallisen ja hillityn Chelsean vastakohta, joten yhteiselossa on totuttelemista. Lisähaastetta aiheuttavat Clairen samantyyliset kämppikset. Netflixin alkuperäissarjan toinen luoja on Doug Mand, joka on muun muassa käsikirjoittanut hittisarjaa How I Met Your Mother.

Justin Bieber: Our World

Amazon Prime PE 8.10.

Amazon Prime -palveluun tulee tämän vuosituhannen suursuosikista Justin Bieberistä kertova Our World -dokumentti. Elokuvassa käydään läpi Bieberin uraa. Siinä nähdään myös pätkiä Bieberin ensimmäisestä keikasta kolmeen vuoteen. New Year’s Eve Live with Justin Bieber -keikka tapahtui 240 kutsuvieraan edessä Beverly Hilton -hotellin katolla Los Angelesissa uudenvuodenaattona 2020.


Teksti: Toni Keränen I Kuvat: Disney, Netflix, Paramount08.10.2021 02:00
Katso myös
Nämä Oscar-ehdokaselokuvat jo nähtävissä suoratoistopalveluissa
Suoratoistoa lapsille: Netflixissä nähdään uutuusanimaatio ja Karvakuonot palaavat
Suoratoistovinkit: Minnie Driver itkettää Modern Love -kakkoskaudella
Bulimiaa sairastanut Demi Lovato tekee komedian syömishäiriöstä
Julie Delpyn draamakomedia ruotii keski-ikäisyyttä kepeästi
Jytää ruutuun! – rock-elokuvien helmet kautta historian
Musliminaiset rokkaavat We Are Lady Parts -sarjassa