Friends: The Reunion - HBO Nordic

Frendien erikoisjakso katsottavissa Suomessa torstaina

Nyt on varmistunut, että Frendit-sarjan uusi erikoisjakso nähdään ylihuomenna myös Suomessa.

Friends: The Reunion -erikoisjaksossa sarjan tähtinäyttelijät Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer palaavat rakastetun komediasarjan kulisseihin. Käsikirjoittamaton muistelujakso on katsottavissa yksinoikeudella HBO Nordicilla 27.5. alkaen.

103 minuutin mittaisessa erikoisjaksossa nähdään myös useita vierailevia tähtiä. Mukana ovat muun muassa David Beckham, Justin Bieber, K-popbändi BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai. Jakson on ohjannut Ben Winston.

Frendit-jengi kokoontuu muisteluohjelmassa vielä kerran tutun suihkulähteen äärelle.

Edelleen yleisömenestys

Palkittu suosikkikomedia Frendit  (Friends, 1994 — 2004) on yhä yksi maailman rakastetuimmista televisiosarjoista. Se oli aikoinaan myös arvostelumenestys, ja sarjan suosio on kantanut vuosikymmenestä toiseen niin televisiokanavilla kuin suoratoistopalveluissakin ympäri maailmaa. Kymmenen tuotantokautensa aikana Frendit ehti voittaa parhaan komediasarjan Emmy-palkinnon, ja myös Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow palkittiin Emmyillä roolisuorituksistaan sarjassa.

Warner Bros. Televisionin tuottamassa Frendit-sarjassa seurattiin läheisen ystäväporukan ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa. Sarjan keskiössä olivat sisarukset Ross (David Schwimmer) ja Monica Geller (Courteney Cox) sekä heidän ystävänsä Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) ja Rachel Green (Jennifer Aniston). Komediasarja oli David Cranen ja Marta Kauffmanin luomus.

Friends: The Reunion saa ensi-iltansa  torstaina 27.5. HBO Nordicilla. Myös kaikki Frendien 10 tuotantokautta ovat katsottavissa suoratoistopalvelussa.

Jennifer Aniston (vas.) ja Courteney Cox (oik.) saavat erikoisjaksossa vieraikseen mm. Justin Bieberin ja tämän Hailey-puolison.

Satu-Maria Niikko I Kuvat: HBO Nordic25.05.2021 03:25
Katso myös
Katso trailerit: Frendien paluu!
Arvio: Frendien paluu on sydämellinen, mutta yllätyksetön