Sofian salaisuudet - discovery+

Ei herkimmille katsojille: Sofia Belórfin rinnat leikataan

Sofian salaisuudet-sarjan tämän viikon uusissa jaksoissa seurataan yksityiskohtaisesti Sofia Belórfin rintaimplanttien vaihtoa.

Sarjan 11. jakso Silikoni ylösalaisin alkaakin varoituksella, että jakson kuvamateriaali saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

Varoitus on ihan paikallaan, sillä Sofian leikkausta seurataan erittäin tarkasti  kaikkine viiltoineen ja implantinvaihtoineen. Käy ilmi, että toinen hänen vanhoista implanteistaan on ollut ylösalaisin.

Leikkauksesta Sofia herää nopeasti, mutta nälissään ja kylmissään. Väsyttää ja sattuukin. Puolitoista tuntia myöhemmin hän on kuitenkin jo matkalla kohti hotellia ja melkein valmiina uusiin seikkailuihin.

Viikon toisessa uudessa jaksossa rintaleikkaukseen tai siitä toipumiseen ei palata sanallakaan. Siinä Sofia ja Bambi tekevät todella pitkää päivää kuvatessaan tv-sarjansa markkinointikuvia ja -videoita Samuli Karalan ja muun huipputiimin kanssa.

16-osaisesta Sofian salaisuudet-sarjasta tulee discovery+-suoratoistopalveluun kaksi uutta jaksoa viikossa aina maanantaisin.

Viikon toisessa uudessa jaksossa Sofia pääsee tekemään tv-sarjansa markkinointikuvauksia yhdessä huippukuvaaja Samuli Karalan kanssa.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Sami Wilenius/discovery+12.07.2021 04:35
Katso myös
Katso traileri: Sofia Belórf avautuu elämästään uutuussarjassa
Tv-arvio: Fiktio nimeltä Sofian elämä
Katso video! Sofian parvekkeelta aukeaa huikea näkymä yli Dubain
Sofia Belórf: "Pelkäsin isääni lapsena"
Sofia Belórf puhkeaa kyyneliin lukiessaan Katiska-tuomionsa
Sofia Belórf sai Niko Ranta-aholta ahdistavia kirjeitä tutkintavankeudesta