Ex and the City Suomi - discovery+

Edelliskausilta tutut sinkut bilettävät Helsingissä hittirealityn uudella Ex and the City Suomi -kaudella

Biletysreality Ex on the Beach muotoutuu kolmannella Suomi-kaudellaan kimppakämppäilyksi Helsingissä. Mukana on edellisiltä kausilta tuttuja sinkkuja.

Biletysreality  Ex on the Beachin ensimmäisellä Suomi-kaudella keväällä 2020 odoteltiin exiä karibialaisella hiekkarannalla, ja nyt keväällä tunteet kuohuivat koronasta johtuen Rukalla Ex on the Beach Afterski -kaudella. Tänään discovery+-palvelussa alkanut kolmas kausi Ex and the City Suomi on myös kuvattu kotimaassa, Helsingin keskustassa. Luvassa on 20 osaa.

Tänä kesänä kuvatulla uudella kaudella hulppeaan helsinkiläiseen kimppakämppään muuttaa aluksi kuusi aiemmilta kausilta tuttua sinkkua. He ovat Karibialta tutut Nori ja Annika sekä Rukalla bilettäneet Jenna, Stella, Tino ja Rasmus. Luvassa on tapahtumatäyteinen ja yllätyksellinen kesäloma Helsingin sykkeessä. 

Kuumat illat ja valoisat yöt tuovat mukanaan kosteita bileitä, joissa railakas tunnelma voi muuttua hetkessä, kun seuraan liittyy uusi asukas. Onko kyseessä kenties exä, uusi tuttavuus vai entinen ystävä? Varmaa on vain se, että tunteet kuohuvat eikä draamalta vältytä.

Kuinka käy kahden viikon yhteiselon jälkeen – pakataanko muuttolaatikot sulassa sovussa vai poistutaanko kimppakämpästä ovet paukkuen?

Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta on luvassa myös uusi kausi, joka on tarkoitus kuvata jälleen tropiikissa. Sarjan Discoverylle tuottaa Endemol Shine Finland. 

Ex and the City Suomi -biletysrealityn uudet jaksot discovery+-suoratoistopalvelussa torstaisin kaksi jaksoa kerrallaan 26.8. alkaen. Palvelusta löytyvät myös aiemmat kaudet  Ex on the Beach Suomi ja Ex on the Beach Suomi Afterski.

   

Ex and the City -kauden pääsinkut:

 Jenna Mäkikyrö

26, Helsinki

@jennamakikyro

Jenna on tuttu Ex on the Beach Afterski -kauden lisäksi muun muassa Temptation Islandista sekä Big Brotherista. Räiskyvän ja temperamenttisen rääväsuun läsnäolo tuo takuulla mukanaan joko hauskanpitoa tai draamaa. Jenna rakastaa huomiota ja osaa tarvittaessa myös vaatia sitä. Hän ei voi sietää tylsiä bileitä, joten hän on usein järjestämässä porukalle yhteistä ohjelmaa ja nostattamassa tunnelmaa. Jennalla on ollut aiemmin sutinaa Tinon kanssa.

Annika Karjalainen

25, Helsinki

@imjaninaannika

Annika oli mukana Ex on the Beachin ensimmäisellä kaudella Karibialla, jolloin hän ilmestyi taloon exänä. Tuolloin rakkaus roihahti uudelleen, mutta nyt Annika saapuu kimppakämppään viettämään railakasta sinkkukesää. Räväkkä Annika rakastaa bilettämistä ja hauskanpitoa, mutta hänen herkkä puolensa saattaa tulla esiin esimerkiksi riitatilanteissa. Hän rakastaa flirttailua, mutta sanoo sisimmässään olevansa vaimomateriaalia.    

Stella Oja

22, Vantaa

@igstells

Ex on the Beach Afterski -kaudelta tuttu Stella on eläväinen, itsevarma ja pirteä nainen, joka rakastaa flirttailua ja nauttii miesten huomiosta. Hän tietää, että saa miesten päät pyörälle, eikä häpeile näyttää sitä. Stellaa ei haittaisi, jos kesäloma toisi tullessaan unelmien prinssin, mutta myös yhden illan heila kelpaa. Stella kiinnostuu itsevarmoista miehistä, jotka saavat hänet tuntemaan itsensä epävarmaksi. Stellalla oli edellisellä kaudella sutinaa Tinon kanssa, mutta suhde ei syventynyt vakavaksi.

Tino Rantanen

22, Lahti

@tinorantanen

Ex on the Beach Afterski -kaudella mukana ollut Tino on flirtti naistenmies, joka rakastaa bilettämistä. Flirtistä huolimatta Tino on kuitenkin pohjimmiltaan herrasmies, ja naiset ovat usein sulaa vahaa hänen käsissään. Bileissä Tino on ehdoton tunnelmannostattaja ja ensimmäisenä mukana hullutuksissa. Draamaa hän seurailee mieluummin sivusta naureskellen kuin on sen aiheuttaja. Edellisellä kaudella Tinolla oli sutinaa Stellan kanssa, ja Jenna on hänen exänsä. 

Nori (Arbnor) Latifi

25, Espoo

@norilatifi

Nori oli mukana Ex on the Beachin ensimmäisellä kaudella Karibialla, jolloin hän tuli tutuksi porukan seremoniamestarina ja viihdyttäjänä. Nori on tyylikäs herrasmies, joka hurmaa naiset ruskeilla silmillään ja hyvillä keskustelutaidoillaan. Hän on naisten suhteen nirso, mutta on valmis tekemään kompromissin ulkonäössä, mikäli elämänarvot kohtaavat. Bilettäessä Nori haluaa pitää hauskaa, minkä vuoksi hän pysyy kaukana draamasta.

Rasmus Ylander

 21, Helsinki

@rasmusylander

Ex on the Beach Afterski -kaudelta tuttu Rasmus on estoton, supliikki ja itsevarma naistenmies. Rasmus rakastaa naisten huomiota, ja hänellä on taipumusta joutua tilanteisiin, joissa naiset kilpailevat hänestä. Edellisellä kaudella Rasmus aiheutti talossa paljon draamaa sekä naisten että miesten keskuudessa, ja lopulta hän päätyi poistumaan huvilalta yhdessä Amandan kanssa. Tällä kertaa Rasmus lupaa olla uusi versio itsestään, Rasmus 2.0.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Pyry Antero/discovery+26.08.2021 12:55
Katso myös
Katso video: Kuuma Stella saa sinkkumiesten leuat loksahtamaan
Henkka saapuu sekoittamaan hiihtohuvilan lemmenleikit