90 päivää morsiamena -ensitapaaminen - discovery+

90 päivää morsiamena: Kimberly, 50, ihastui nuoreen nigerialaisräppäriin somessa – saa mustasukkaisuuskohtauksen miehen työtapaamisessa

Discovery+ -palvelussa pyörivällä uusimmassa jaksossa ei voi olla huomaamatta,  kuinka rakastunut Kimberly on Usmaniin. Artikkeli sisältää juonenkäänteitä 14.1. julkaistusta 90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -sarjan jaksosta. 

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -ohjelman uudella kaudella seurataan amerikkalaisia, jotka matkustavat ulkomaille kohdatakseen ihastuksensa ensimmäistä kertaa kasvokkain. 

50-vuotias Kimberly on rakastunut nigerialaiseen, rap-artistina ja laulajana tunnettuun Usmaniin, artistinimeltään Sojaboyhin, 32.

Pariskunta tutustui sosiaalisen median välityksellä, kun Usmanin musiikkia  fanittanut Kimberly laittoi idolilleen viestin. Kaksikko alkoi viestitellä tiiviisti, ja pian ystävyys muuttui syvemmäksi. 

Ohjelmassa pariskunta kohtaa viimein ensimmäistä kertaa kasvokkain, kun Kimberly lentää Tansaniaan, jossa Usman kuvaa uutta musiikkivideota. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -sarjan tähti tapaa uudella kaudella ensimmäistä kertaa pyörätuolissa olevan tyttöystävänsä – fanit hämmentyivät miehen käytöksestä

Ei hyvä imagolle

Osa sarjan amerikkalaisfaneista on ennättänyt kyseenalaistamaan jo Kimberlyn toimintaa. Hän antoi ihastukselleen ensitapaamisella Playstation 5 -pelikonsolin sekä kannettavan tietokoneen. Osa katsojista epäilee, yrittääkö hän ostaa rakkautta materialla.

 Ohjelmassa nähtiin, kuinka Usman otti uudet elektroniikat mukaansa ja jätti Kimberlyn yksin huoneeseen, jotta voisi itse pelata koko yön. Kimberly sen sijaan toteaa, että Usman etenee hitaammin askelin, eikä sen vuoksi viettänyt yötä hänen kanssaan.

Uusimmassa jaksossa nähdään kohtaus, jossa Usman pyytää Kimberlyn huoneeseensa ja pyytää tämän sulkemaan silmät. 

Kimberly innostuu yllätyksestä ja kysyy, onko mies kosimassa häntä. Usman ei lahjoittanut kuitenkaan hänelle sormusta, vaan tuliaiset Nigeriasta – kaula- ja rannekorun. 

Tansaniassa Usmanilla on mukanaan myös hänen musiikkitiiminsä musiikkivideokuvausten tiimoilta. Tiimin jäsen kertoo mielipiteensä kaksikon suhteesta kameroille.

– Uskon, että Usman välittää Kimberlystä, mutta ei tee hyvää hänen imagolleen, että hän pitää kädestä julkisilla paikoilla.  

Usman tunnetaan kotimaassaan räppärinä ja laulajana. 

Mustasukkaisuutta 

Usman on reissullaan tapaamassa ammattimielessä Rosarya, yhtä Itä-Afrikan suosituimmista naisräppäreistä. Kimberly ei pidä ajatuksesta. Hän epäilee kyseessä olevan treffit. Tiimi kuitenkin vakuuttaa ettei näin ole. 

Kimberly purkaa tunteitaan kameroille. 

– Mitä helvettiä on meneillään? Sinä kutsuit minut tänne, joten miksi menemme tapaamaan jotain toista muijaa? En ymmärrä. Yksi osa minusta miettii, että yrittääkö hänen tiiminsä puskea minut pois? Ehkä he yrittävät näyttää, että tässä on nainen, jota Usmanin tulisi deittailla. Jos näen heidän välillään flirttiä, nousen ylös ja lähden kävelemään, Kimberly uhkailee. 

Kimberly haluaa tukea Usmania urallaan, mutta toivoisi kahdenkeskistä aikaa. Nainen ei ole ennättänyt edes tulemaan ravintolaan, kun Kimberly kimpaantuu. 

– Ehkä minun olisi ollut parempi jäädä hotelliin. 

– Ei, jos olisit jäänyt, olisit suuttunut, miksi et pääse mukaan. 

Usman ei puhu Kimberlylle sanaakaan. 

– Kimberlyn mukaan ottaminen oli virhe, sillä hän on nyt jo raivona. Olen huolissani, Usman selventää tunteitaan kameroille. 

Rosary tulee paikalle. Kimberly istuu hiljaa artistien keskustellessa keskenään. Usman äityy kehumaan naisen aksenttia ja tapaa ääntää. 

– Sinun kielesi on niin suloinen, mies vitsailee. 

Kimberly ei ole sanonut sanaakaan. 

– Tiedän, että tämä on bisnestapaaminen, mutta hemmetti tunnen olevani kolmas pyörä. Hän on kaunis ja nuori, minä istun taas seurueessa, että olenko se tämän porukan isoäiti. Mitä hemmettiä on meneillään, nainen purkaa jälleen tuntojaan kameroille. 

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen katsottavissa discovery+ -palvelussa. Uusi jakso ilmestyy perjantaisin. 


Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Discovery+ 14.01.2022 10:00
Suosituimmat
Elisa Viihde Viaplay
Ivalo-sarja jatkuu: Mukana myös The Walking Dead -tähti
Ivalon toinen kausi julkaistaan 19.12. alkaen Elisa Viihde Viaplayssa.Toisen...
Elisa Viihde Viaplay
Mielipide: Ivalon kausi lässähti kuin lehmän häntä – viimeinen jakso aiheuttaa myötähäpeää
Sisältää käänteitä Ivalon 2. kauden...
discovery+
Piritta Hagman menetti avioerossa yhden tärkeän asian – avautuu asiasta Iholla-sarjassa
Piritta Hagman avaa tuntojaan kameroille...
Yle Areena
Mieheni vaimo on draamasarja petetyistä vaimoista: "Tällaista tarinaa ei ole tehty"
Draamasarja Mieheni vaimo julkaistaan Areenassa...
Yle Areena
15-vuotias Tindra ja äiti ovat raskaana yhtä aikaa – uutuussarjassa seurataan neljän suomenruotsalaisen matkaa äideiksi
Raskaana-videosarjablogissa...
C More
Hautalehto herää henkiin Kylmä syli -sarjassa – Mikko Leppilampi sai kauan kaipaamansa pääroolin
Christian Rönnbackan luoma...
discovery+
Iholla: Alisa-sisko hakee miestä Sara Siepille: "Sellanen kolmikymppinen, sinkku, iso vene"
Iholla-sarjassa tiistaina 18.1....
discovery+
90 päivää morsiamena: Mutkikkaasta rakkauselämästään tunnettu Big Ed löysi viimein onnen – kihlautui 27 vuotta nuoremman naisen kanssa
Big...
Nelonen
Poliisit-sarja starttaa jälleen – heidät nähdään mukana uudella kaudella
Poliisit-sarjan 14. kausi starttaa maanantaina 3.1....
discovery+
Iholla: Piritta Hagman keksi pimppiperjantain – haluaa keskustella kuukautisista
Iholla-sarjassa seurattu fysioterapeutti Piritta...