fbq

Vilma Karjalainen uskoo säästäneensä tuhat euroa kuussa ruokakaupassa tällä niksillä

TIS-tähti säästi pitkän pennin iltakauppareissuilla.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut yrittäjä Vilma Karjalainen nähdään tänä keväänä Olet mitä syöt -ohjelmassa. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa lapsiperhearjessa itsensä unohtanutta Vilmaa tekemään ryhtiliikkeen ruokailujen ja liikkumisen suhteen.

Vilma kokkaa kyllä lapsilleen terveellistä ruokaa, mutta unohtaa hötökässä syödä itse. Se kostautuu muun muassa iltaherkutteluna.

Seiska jututti Vilmaa ohjelman lehdistötilaisuudessa. Vilma on aiemmin kertonut somessa hamstraavansa ruokakaupasta punalaputettuja aletuotteita. Monet ruokakaupat myyvät iltaisin jopa puoleen hintaan elintarvikkeita, joissa parasta ennen -päiväys tai viimeinen käyttöpäivä lähestyvät.

Monet tuotteet säilyvät kuitenkin pakastettuina hyvin myöhempää käyttöä varten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kun asuin Espoossa, säästin varmaan tonnin kuussa siinä, että kävin aina iltaisin ostamassa punalaputettuja tuotteita, Vilma arvioi.

Vilma Karjalaisesta eronnut Juuso Lehmusvyöry avoimena ongelmaksi muodostuneesta itsetyydytyksestä – kävi synninpäästössä

Sen jälkeen, kun Vilma lapsineen muutti Nummelaan, tyssäsi punalapputuotteiden auvo kuin seinään.

- Punalapputuotteet loppuivat siinä vaiheessa, kun muutin Nummelaan. Niitä tuotteita ei vaan ole Nummelassa, Vilma harmittelee.

Vilma tietää, että Nummelassa Prismassa aletuotteet päätyvät aamuvirkkujen vanhusten koreihin.

- Siellä myydään 30 prosentin alella tuotteita heti aamusta lähtien. Siinä säästösuhde ei ole niin suuri, että heräisin niiden takia kauppareissulle. Siellä on eläkeläiset hakeneet kaikki jauhelihat jo ennen kello kymmentä, saakeli! Vilma pauhaa.

Tämä on eronneen TIS-Vilman tilanne nyt: "Ei vaan kykene"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olet mitä syöt MTV3:lla 18.4. alkaen.