fbq
temptation island suomi Toni

Temptation Island Suomen sinkku-Toni otti rikostaustansa uutisoinnin raskaasti: ”Suoraan sanottuna tuntui per***ltä”

Kevään suosituin televisio-ohjelma sekä puheenaihe eli Temptation Island Suomi on pyörinyt televisiossa nyt kolmen viikon ajan. Seiskan TIS-Jennan Iltarovio -videoblogin kolmannessa jaksossa paneudutaan kuluneen viikon tapahtumiin yhdessä sinkkumiesten puolella kilpailleen Tonin kanssa. 

Toni avaa esimerkiksi ajatuksiaan siitä, miltä tuntui kun hänen menneisyyden tuomionsa nousivat julkisuuteen pian sinkkukilpailijoiden esittelyn jälkeen. 

Tästä on kyse
Temptation Island -Tonilla rötöstausta! Tuomio huumerikoksesta, piti hallussaan 60 ekstaasitablettia - oli ehdonalaisessa sarjan kuvauksissa!

- En ole keneltäkään piilotellut noita asioita. Alussa se kuitenkin tuntui, näin ensimmäistä kertaa median edessä, niin suoraan sanottuna per***ltä. Sitten ymmärsin tilanteen ja mitä mun pitää enää piilotella? Kaikki ketkä tunnen tietävät asiasta ja he tietävät minkälainen ihminen olen. 

Toni ja Jenna paneutuvat myös Temptation Island Suomen uuteen pariskuntaan, eli jo toistamiseen viettelysten saarelle saapuneisiin Vilmaan ja Juuson

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ihmettelen kyllä suuresti, että minkä ihmeen takia he ovat mukana uudelleen. 

Toni latoo mielipiteensä myös Juuson mustasukkaisuukohtauksesta ensimmäisellä iltanuotiolla. 

Tästä on kyse: Temptation Island Suomessa jälleen draamaa – mustasukkainen Juuso saa raivarit avovaimonsa ”kaulailusta”: ”Tää on ihan vi**n naurettavaa, oikeasti…”