Enbusken miljonäärit - Supla+

Tuomas Enbusken uusi podcast esittelee rikkaiden ja kuuluisien elämää Suomessa

Uudessa Enbusken miljonäärit -podcastissa puhutaan suoraan ja rehellisesti siitä, miltä tuntuu olla erittäin varakas Suomessa.

Onko rikkaus  Suomessa tabu? Pitääkö multimiljonäärin valehdella, ettei rikkaana oleminen ole kivaa, vaikka se olisi oikeasti aivan mahtavaa? Kuinka paljon rahalla saa valtaa, sananvapautta ja kaikkea kivaa? Ennen kaikkea Tuomas Enbusken uudessa podcastissa syvennytään siihen, miten rikkaaksi tullaan. Enbusken miljonäärit on jatkoa keväällä Supla+:ssa julkaistulle Enbusken hullun paperit -podcastille.  

Enbusken miljonäärit -sarjan tänään julkaistussa avausjaksossa Sunrise Avenue-yhtyeen myötä rikastunut Samu Haber kertoo, millaista on kuuluisan ja menestyneen ihmisen elämä ja mitä tarkoittaa, kun elää rokkarin missivuotta. Myöhemmin keskiviikkoisin julkistavassa ohjelmassa ovat vieraina mm. Jari Sarasvuo, Ville Leino, Petrus Pennanen sekä parisuhteidensa myötä viime aikoina paljon julkisuudessa ollut  Stefan “Stefu” Therman, joka kertoo nyt ensimmäistä kertaa julkisuuden paineista sekä bisneksistään.

– Suomalaiset vihaavat ökymiljonäärejä. Tai eivät tietenkään vihaa, kadehtivat. Siksi me haluamme verottaa heidät hengiltä, vaikka jokainen haluaisi olla miljonääri, erityisesti paatunein vasemmistolainen. Tässä sarjassa suomalaismiljonäärit puhuvat avoimesti. Miltä tuntuu, kun on helvetisti rahaa, kun on puolen miljoonan autoja, kauniita naisia ja satoja tonneja pelkällä käyttötilillä. Mutta oleellisinta on, miten miljonääriksi pääsee? Nämä kaikki ovat tehneet kovasti töitä sen eteen, Tuomas Enbuske sanoo.

Enbusken miljonäärit -podcast on kuunneltavissa 14. heinäkuuta alkaen maksullisessa Supla+-palvelussa. Uusi jakso sarjasta ilmestyy palveluun aina keskiviikkoisin.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Supla14.07.2021 10:00
Katso myös
Mikko Silvennoinen teki henkilökohtaisen podcastin euroviisuista
Vaikuta juoneen: Tosi-tv-formaatit menevät suloisesti sekaisin Juha Vuorisen uudessa äänikirjassa