fbq
20240322, Helsinki. Jussi Gaala 2024. Kuvassa Olga ja Tuukka Temonen.

Vihdoin odotus palkittiin! Olga Temonen lähti perheineen ikimuistoiselle matkalle - suloiset kuvat!

Olga summasi matkan paljonpuhuvalla kommentillaan.

Näyttelijä ja tuottaja Olga Temonen, 46, matkusti miehensä Tuukka Temosen, 48, ja perheen lapsien kanssa ihanaan Italiaan.

Pääsiäisenä reissun päällä ollut perhe lomaili Pohjois-Italiassa Iseo-järvellä. Matkaa oli odotettu Tuukan mukaan runsaasti, sillä loma oli varattu ensimmäisen kerran jo viisi vuotta sitten.

Olga varasi meille matkan etelään vuonna 2019. Sit tuli kaikkea koronaa ja muuta. Matkaa siirrettiin useasti ja sen tarkoituskin muuttui monesti, Tuukka kirjoittaa tuoreen lomajulkaisunsa yhteydessä.

Hän kertoo perheen majoittuneen paikallisessa linnassa, Villa Helenessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Loma oli Tuukan mukaan kaikkiaan kiva ja rento kokemus, johon kuului muun muassa pizzan nautiskelemista ravintola Da Michele Bergamossa. Tuukan mukaan pizzeriassa tarjoiltiinkin "maailman toiseksi parasta pizzaa".

Eniten itse mietin sitä, että voisiko sitä aloittaa kaiken alusta jossain vieraassa maassa? Varmasti voisi, mutta ei ehkä saisi tehdä näitä asioita mitä täällä kotona saa tehdä. Toisaalta kyl mä tuolla pizzeriassa pärjäisin paremmin kuin hyvin, mutta ohjaamaan ois varmaan turha haaveilla, Tuukka pohdiskelee.

Tuukka on kunnostatunut muusikon uransa jälkeen televisio- ja elokuvatuottajana sekä ohjaajana. Hän on ohjannut muun muassa Apulanta-yhtyeeseen perustuvan elokuvan Teit meistä kauniin.

Tuukan julkaisemissa lomakuvissa Olga poseeraa erilaisissa italialaismaisemissa lastensa kanssa. Kuvakarusellin kansiotoksessa Olgan paljasta päätä peittää suuri lakki, joka komeilee toisessa kuvassa myös Tuukan päässä.

Olga on joutunut luopumaan hiuksistaan syöpähoitojensa vuoksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime joulukuussa Olga kertoi sairastuneensa aivosyöpään. Neljännen luokan syöpäkasvain on kuitenkin sen verran vaikeassa paikassa, ettei sitä ole mahdollista leikata.

Tästä huolimatta Olga on saanut sairauteensa sädehoitoa ja on matkustanut saamaan hoitoa myös ulkomaille.

Olga palasi takaisin hoitomatkaltaan Saksasta ja Hollannista maaliskuussa.

Italian matkalla Olga keskittyi kuitenkin lomailemiseen ja miehensä Instagram-julkaisun alle jättämässään kommentissa hän summaa reissun osuvasti.

Oli ihanaa, vaikka sää ei suosinut! (sydän), Olga kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy