fbq
20190314 HELSINKI. SEA LIFE. Lotta Hintsa. PHOTO: ATTE KAJOVA

Tiesitkö? Lotta Hintsalla on harvoin julkisuudessa nähty koira - tällainen otus on

Lotta esittelee Nami-koiransa sosiaalisessa mediassa.

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 35, elää aktiivista elämää. Harvoin kotisohvalle jämähtävä ex-missi pysyy aktiivisena myös kotipuolessa, ja lenkkiseurana hänellä on pikkuruinen koira nimeltä Nami.

Lotta esittelee harvoin julkisuudessa nähtyä koiraansa Instagram-tarinoissaan, johon hän lisäsi oikean infopaketin pienestä koirakaveristaan.

Nostalgista ystäväkirjasivua muistuttavassa tarinassa koirasta ilmoitetaan kaikki tärkeimmät tiedot nimestä suosikkijuttuihin. Lotta kertoo pomeranian-rotuisen koiran nimen olevan Nami, joka on lyhennetty Naomista.

Lotta Hintsan kanssa lomaillut Sebastian Rejman paljastaa yllättäviä yksityiskohtia reissusta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähes 11-vuotiaan koiran lempinimiä on koiranomistajille tuttuun tapaan monia; Lotta luettelee lempinimien olevan Namiskuukkeli, Namskutti, Napero, Kakkapylly ja Squox.

Koiralle kelpaa Lotan mukaan kaikki ihmisten ruoka, ja se pelkää sitä, että sen matkakoppa lähtee johonkin ilman, että se on itse sen sisällä. Koiran suosikkijutuiksi Lotta puolestaan kertoo nukkumisen, syömisen, halit, asioiden nuolemisen ja muille koirille haukkumisen. Autossa koira taas ei juurikaan viihdy.

Tiesitkö? Suomalaisherkku puree vuoristo-ongelmaan – Lotta Hintsalta yllättävä vinkki

Jo kunnioitettavassa iässä oleva pikkukoira ei Lotan mukaan enää leiki leluilla. Sen sijaan Nami nukkuu matkakassissaan, vaatekasoissa tai Lotan avonaisissa matkalaukuissa.

Lotta esittelee koiraansa somessa vain harvoin, mutta esimerkiksi jouluna vuonna 2022 pikkuruinen Nami nähtiin omistajansa sylissä Instagram-julkaisussa Lotan toisella tilillä.

Lotan sosiaalisessa mediassa on aiemmin seikkaillut myös pikkuruinen chihuahua nimeltä Lily.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy