fbq
20170228, Helsinki. Temptation Island Suomi competitors Juuso Lehmusvyöry ja Vilma Karjalainen. Seiska / Ari Lahti.

Synninpäästössä käynyt Juuso Lehmusvyöry avautuu vihastaan - raju video

Juuso esittelee keinon, jolla purkaa sisälleen kertynyttä vihaa.

Ex-pari Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry tulivat aikanaan tutuiksi Temptation Island Suomesta. Sittemmin perheen perustanut pari erosi helmikuussa. Eron jälkeen Juuso on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti tunnekuohuistaan.

Tiistaina (26.3.) Juuso uskoutui someseuraajilleen sisällään piilevästä vihasta. Hän latasi roppakaupalla vihanhallintavinkkejä sekä Instagram-julkaisuun että tarinoihin. Profiiliin jaettu reels-video on varustettu pitkällä kirjoituksella vihan purkamisesta.

Videolla Juuso on polvistuneena kahden patjan päällä, ja karjuu ja hakkaa tyynyä koko kehosna voimalla. Hän kertoo toimintaansa kutsuttavan bioenergiseksi katarsikseksi, eli suomennettuna bioenergiseksi puhdistukseksi.

- Bioenerginen katharsis on erittäin hyvä tapa päästää höyryjä pihalle jos joku vituttaa sua oikein huolella, päästä se viha ulos huutamalla ja tyynyä lyömällä ja jos et halua huutaa ulos kovaan ääneen. Huuda tyynyyn niin kukaan ei häiriinny. Mutta kaikista tehokkain katharsis tulee jos huudat niin kovaa kun keuhkoista lähtee, Juuso vinkkaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vilma Karjalaisesta eronnut Juuso Lehmusvyöry avoimena ongelmaksi muodostuneesta itsetyydytyksestä – kävi synninpäästössä

Hän kertoo vihan olevan energiaa, joka ihmisen sisällä pitäessä muuttuu tuhoisaksi. Hänen mukaansa bioenerginen katarsis on sen ulos päästämiseen oikea tapa. Hän kertoo tämän toiminnan olevan syy siihen, miksi itse pysyy kaikille ystävällisenä.

- Mä en suosittele uhkailemaan mua, koska kuten näkyy mun sisällä on paljon vihaa johtuen tän maailman epäoikeudenmukaisuudesta, ja sä et halua olla vastaanottamassa tota vihaa, Juuso kiteyttää.

Juuso käsittelee aihetta myös tarinoissaan, joihin hän purkaa tunnelmiaan mitä ilmeisimmin heti vihanpurkusessionsa jälkeen. Hän puhuu videolla hengästyneenä mutta tyynenä ja hyvin vakavana.

Tämä on eronneen TIS-Vilman tilanne nyt: "Ei vaan kykene"

Videoon lisätyn kirjoituksen sävy voidaan lukea uhkaavana; Juuso antaa ymmärtää, että se on kohdistettu suoraan toiselle Instagramin käyttäjälle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Suosittelen miettimään pari kertaa kenelle auot päätäsi, jos sä teet sen virheen että sä kosket muhun sen jälkeen kaikki mitä sulle käy on itsepuolustusta ja en vastaa teoistani, Juuso kirjoittaa.

Hän lisää myös tietävänsä, mihin pystyy vihansa takia, mutta pysyy kaikille ystävällisenä.

- Jos toi viha kohdistuu suhun, sulla ei hyvin käy, hän täräyttää videolle.

Juuso on lisännyt aiheesta tarinoihinsa lukuisia videoita, mutta kehnon äänenlaadun takia monen sanoma jää osittain piiloon. Lopuissa videoissa hän ei ole kuitenkaan yhtä vakavissaan.

Vilmalla ja Juusolla on kaksi pientä lasta.