fbq

Sonja Aiello vieraili Huomenta Suomessa kohun jälkeen

Somen hyvinvointivaikuttaja oli tänään Aamutelkkarin vieraana, mutta aihe oli rajattu kohusta huolimatta tiukasti hänen uuteen aluevaltaukseensa.

Fitness-vaikuttaja ja hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello, 24, oli tänään MTV:llä Huomenta Suomen vieraana tulevan elokuvansa tiimoilta. Sen sijaan viikonloppuna kiivaana lainehtineesta someriidasta häneltä ei kysytty sanaakaan.

Sonja on pääosassa 29. joulukuuta ensi-iltansa saavassa Tuomion saari -kauhuelokuvassa.

Balenciagan valkoiseen neuleeseen pukeutunut, nykyään polkkamittaisessa kampauksessa esiintyvä Sonja kertoi uuden aluevaltauksensa olleen vain kaukainen haave.

- Olen aina unelmoinut näyttelemisestä salaa, mutta en ole koskaan tehnyt mitään haaveen eteen, Sonja kertoo lähetyksessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Haaveen yhtäkkinen toteutuminen tietysti jännitti. Jännitystä lisäsi kuvauksissa, että Sonjalla oli vain pari päivää aikaa Selviytyjien kuvauksista Suomeen palattuaan, ennen kuin Tuomion saaren kuvaukset alkoivat.

- En ole koskaan näytellyt, joten jännitti, miten sujuu. Käsikirjoitusta ja repliikkejä en ollut Selviytyjissä ehtinyt harjoitella, Sonja sanoo ja kehuu ohjaaja Keke Soikkelia saamastaan tuesta.

Tässä on Sonja Aiellon ensimmäinen elokuvarooli - traileri julki

Sonja myös tunnustaa, nauraen, ettei edes pidä itse kauhuelokuvista. Hän kuitenkin epäilee, että jatkossa saattaa katsoa niitä, kun on nyt kulissien takana ymmärtänyt, mistä on kyse.

- Tätäkään elokuvaa en ole vielä nähnyt. Huomenna on ensi-ilta Kouvolassa, ja perhettä on tulossa myös, että sitä odotan innolla. Niin, ja kauhulla, Sonja nauraa.

Myös tulevaisuudessa roolityö maistuisi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Haluaisin näytellä poliisia! Jotain rikospoliisia tai vastaavaa.

Missä viikonloppuskandaalin kommentit?

Sonjan annettiin ohjelmassa pitäytyä tiukasti elokuva-aiheessa.

Sen sijaan Sonjan lautaina somessa nähdystä ja luetusta kiistan aiheesta, saati Sonjaa odottavasta pahoinpitelyoikeudenkäynnistä ei puhuttu Huomenta Suomessa lainkaan. 

Sonja Aiellolle syyte pahoinpitelystä

Sonja on aiemmin avautunut BFF-podcastissa, miten hänen exänsä, räppäri Williamin nykyinen kihlattu Linda Manuella on haukkunut häntä julkisesti ja muun muassa kuntosalilla todennut kovaan ääneen Sonjan ollessa lähellä, että "Haiseepa täällä nyt paska!"

Sonja Aiello lataa suorat sanat Linda Manuellasta: "Olen kokenut kiusaamista"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lauantaipäivän aikana somekommentit aiheesta lentelivät moneen otteeseen edes ja takaisin, kun Sonja, Linda ja William kuikin vuorollaan osallistuivat somebiiffiin.