fbq

Sonja Aiello, oletko parisuhteessa? Näin hän vastaa

Sonja Aiello vastaili someseuraajiensa lähettämiin henkilökohtaisiin kysymyksiin.

Fitnessvalmentaja Sonja Aiello vastasi someseuraajiensa kysymyksiin.

Seiskalle on vuodenvaihteesta asti tihkunut vinkkejä siitä, että Sonja Aiello viihtyy tiiviisti uuden miehen seurassa.

Maaliskuun alussa Sonja ja komistus näyttäytyivät julkisesti yhdessä, kun he viettivät iltaa nyrkkeilytapahtuman merkeissä. Seiskan tietojen mukaan Sonjan kanssa viihtyvä mies on Hajji Muhis (oik. Muhammad Abdilrasoon). Mies on Lontoossa asuva ammattinyrkkeilijä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Sonja on päättänyt vastata lukijoidensa lähettämiin kysymyksiin Instagramissa. Eräs seuraaja kyseli, mitä Sonjalle tällä hetkellä kuuluu.

– Rehellisesti sanottuna vähän vaihtelevaa. Oon kiitollinen ihan perus asioista mitä mulla on ja että saan tehdä työtä mitä rakastan. Mutta samaan aikaan, tänä vuonna on tapahtunut hirveitä asioita, että ne on väistämättä mun ajatuksissa ja kuormittaa henkisesti. On asioita, joita en ole tuonut tänne someen ja välillä se onkin tosi ristiriitaista kun haluaa päivitellä paljon ja olla avoin, mutta samaan aikaan omassa tai läheisten elämässä on tosi paljon meneillään, joten sit täytyy vaan vetää rajoja oman sekä toki muiden henkisen hyvinvoinnin takia, Sonja vastaa.

Sonja kertoi helmikuun alussa menettäneensä rakkaan isäpuolensa.

Mikä tekee sut onnelliseksi?

– Mun perhe ja se, että tiedän että tullaan yhdessä selviämään kaiken paskan läpi. Toki moni asia tekee mut onnelliseksi mutta tässä ehkä tärkein.

Onko vauvahaaveita?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tää on itselle jossain määrin arka aihe mistä ehkä joskus voisin avata enemmän. Mutta siis todellakin haluan tulla äidiksi jonain päivänä jos jumala sen mulle suo. Se on jännä miten tämäkin asia vuosien varrella muuttunut ja ylpeydellä katson omaa siskoa, kuinka ihana ja rakastava äiti hän on. Arvostus jokaista äitiä kohtaan on suuri.

Onko sulla parisuhdetta tällä hetkellä? Oot tosi kaunis

Parisuhdettaan koskevaan kysymykseen Sonja on laittanut taustalle videon, jossa hän sparraa nyrkkeilevää miestä pihaterassilla.

– Kiitos, vastaa Sonja salamyhkäisesti vaaleanpunaisen sydämen kanssa.

Sonjan vastaus on paljonpuhuva, vaikka hän käytännössä kiertää kysymyksen ja ottaa vain kehut vastaan. Sonja ja Hajji on kuitenkin nähty lukuisia kertoja yhdessä, ja kaksikko päivittelee myös sosiaaliseen mediaan tapahtumia samoista asioista samaan aikaan.

Seiska tavoitti maaliskuussa sekä Sonjan että Hajjin, ja kyseli heiltä suoraan, seurustelevatko he. Kumpikaan heistä ei halunnut kommentoida aihetta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sonja muistetaan myrskyisestä suhteestaan räppäri Williamiin eli Ville Virtaseen. Pari erosi kaksi vuotta sitten, ja nyt William ja fitnessvalmentaja Linda Manuella odottavat lasta.

Sonja muistetaan myös Selviytyjät Suomi -ohjelmasta ja Tuomion saari -elokuvasta.