fbq

Seiskan muotipoliisi: Tässä ovat vuoden 2023 tyylikkäimmät suomalaiset julkkiskaunottaret

Palkittu muotivaikuttaja on varma pukeutuja.

Varma vaikuttaja

Kaarina Kivilahti on tyylissään erehtymätön. Palkittu muotivaikuttaja on varma pukeutuja, joka sonnustautuu vain muotimaailman huippujen asuihin. 

Kesäteatterin hulppein asukokonaisuus piti sisällään Balmainin puuvillapuseron ja saman brändin housut ja laukun täydennettynä Cartierin kellolla ja kultakoruilla.

10

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kupliva maistui! Kaarina Kivilahden tyyli erottautui teatterikansan seassa – kuvat!

Tyylikästä tummaa

Ellinoora saapui rokkidokumentin punaiselle matolle suloisessa kasarilookissa. Se todisti, että myös tumma kokonaisuus voi olla raikas. Ylisuuren takin määrittämään tyyliin sopivat hyvin maiharihenkiset, paksupohjaiset kengät. Kenkien kiiltävä pinta toi asuun unisex-henkistä juhlallisuutta.

9

Tältä näyttää Ellinooran puoliso! Esiintyi Vain elämää -lavalla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Luonnollisena juhlaan

Iina Kuustonen viihtyy mieluiten kuvausten ulkopuolella vaatimattomassa meikissä ja tukassa. Oman ensi-iltansa juhlaan näyttelijä panosti täysillä kokokultaisella paljettimekolla. Mekon sähäkkyys antoi mahdollisuuden juhlia luonteenomaisen vaatimattomamman tukan ja meikin kera.

9+

Oho! Iina Kuustonen jakoi materiaalia yllättäviltä hotellijatkoiltaan: "Party animal"

Upea latinokaunotar

Sara La Fountain panosti pimenevän loppuvuoden ensi-iltaan näyttävällä, syksyisen vihreän ja pronssinsävyjen saumattomasti toisiinsa sointuvalla kokonaisuudella. Upeasti viimeistelty tukka toi mieleen latinotähtien suurimmat nimet. Suomessa harvemmin nähtyä upeaa edustamista!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

10

Vihdoin! Kokkikaunotar Sara La Fountain kommentoi välejään Jari-Matti Latvalaan

Kiinnostava kokonaisuus

Alma Hätönen oli katseenvangitsija viimeisen päälle mietityssä ensi-iltalookissaan. Mustan, valkoisen ja harmaan yhdistely onnistui Almalta kuin suuremmaltakin muotituntijalta aina ajankohtaisia saappaita ja hauskasti valittuja koruja myöden. Jopa käsivarren tatuointi sopi kokonaisuuteen.

9 1/2

No nyt on hot! Alma Hätönen yllättää bikineissä

Italian väriloistoa

Heidi Strömmer edusti lempibrändinsä, suunnittelija Salvatore Ferragamon muotitalon kokonaisuudessa päästä varpaisiin. Riemukkaan kesäinen tyyli toi raikkaan tuulahduksen Rooman kaduilta. Luksusluokan kokonaisuus oli viimeistelty safiirilla ja timantein koristellulla valkokultasormuksella.

10

Mattiesko Hytönen paljastaa romanttiset hotelliyön tapahtumat: ”Otin samppanjalasin ja kaksi tyynyä sängylle…”

Ihana kapinallinen

Riitta Havukainen näytti asennetyylillään, että ikä on todellakin vain numero. Karismaattisen näyttelijän ei tarvinnut lähteä ensi-iltaan korostetun vahvassa meikissä, vaan luonnolliseen tyyliin sopi hovin ripaus kapinallista vaaleilla maihareilla. Pisteet myös nahkatakin yhdistämisestä juhlavampaan silkkikuosiin.

9 1/2

Podcast: Riitta Havukainen menetti äitinsä yllättäen, suhde kuolemaan muuttui pysyvästi

Nahkafani väriläiskänä

Tia-Maria ”Tinze” Sokka rakastaa nahkavaatteita. Ensi-illan nyöritetty nahkakorsetti on ollut trendikäs myös maailmalla. Mikä parasta, Tinze ei jäänyt tuttuun ja turvalliseen mustaan nahkakuosiin. Räiskyvän punainen kokonaisuus oli virkistävä poikkeus vip-vieraiden joukossa.

9

Tanssija Tinze tarvitsi leffateatterissa apua – syynä tanssijan koko!

Rokahtavaa riemua

Mari Perankoski näyttäytyy vain harvoin näin laittautuneena. Hauska yhdistelmä nollarityyliä ja rokkimimmiä sopi hyvin Marin persoonaan. Kokonaisuuteen erityisen onnistunut tukka ja meikki saivat näyttelijän hehkumaan kauniina ja nuorekkaana.

9+

Jouni Hynysestä paljastuu romantikko - Mari Perankoski puhkeaa kyyneliin herkistä sanoista

Pinkki yllätys

Kukapa olisi uskonut näkevänsä Mira Luotia koskaan kokonaan pinkissä asussa. Kesäteatterin ensi-illan yllätys oli raikas tuulahdus vitivalkoisine lenkkareineen. Miralle tunnusomainen pikimusta tukka sai kaverikseen näyttävät korvakorut, joiden ystävä Mira on tyylissään ollut jo pitkään.

9

Mira Luoti säväyttää rohkeassa kuvassa - "Kerkeetkö kahville?"

Tyylitaituri ajassa

Sini Sabotage yllättää pukeutumisessa aina ja on myös jatkuvasti ajan hermolla. Sini saapui punaiselle matolle Lahden Big Oliverista hankituissa housuissa ja takissa, jonka hän oli itse tehnyt peitosta ja seinäkankaasta. Saa tehdä perässä, jos osaa!

10

Sini Sabotage tilittää kuvakohustaan: "Paska osu tuulettimeen"

Hipsteriprinsessa

Anni Sinnemäki oli harkinnut tarkkaan hipsterikokonaisuutensa, joka oli kuin suoraan Kallion katufestareilta. Luksuksen tuntua tuo ekologinen printtimekko, josta saa pulittaa usean satasen kierrätettynäkin. Vanhahtava pitsipaita sai hyvää seuraa mustista saappaista ja vintage-vyölaukusta.

10

Anni Sinnemäki avaa pitkän parisuhteensa salaisuutta