fbq
Kotimaiset häät

Salahäitä ja ökyjuhlia! Monet suomalaiset julkkisparit vannoivat ikuista rakkauttaan vuonna 2022

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja taitoluistelija Beata Papp solmivat kaikessa hiljaisuudessa avioliiton elokuussa 2021, mutta hulppeat hääbileet järjestettiin vasta vuotta myöhemmin Hangon Casinolla.

Vieraiden joukossa oli lukuisia julkisuudesta tuttuja kasvoja, kuten Teemu ja Sirpa Selänne, Sabina Särkkä, Kiira Korpi, Antti Luusuaniemi ja Maria Ylipää. Juhlien jälkeen pienen poikalapsen vanhemmat suuntasivat kuherrusmatkalle palmujen alle.

Uudet kuvat Mikko ja Beata Leppilammen kesähäistä - Mikko herkkänä: "Sydämellinen kiitos"

Mikko ja Beata
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laulaja Anssi Kela ja kilpa-autoilijana tutuksi tullut Sanna Pinola avioituivat maistraatissa alkuvuodesta. Iloinen tapaus paljastui, kun maaliskuussa artisti poseerasi hymyilevänä tuoreen vaimonsa rinnalla tämän Instagram-päivityksessä.

– Mistään en ole ollut näin varma – TAHDON, pari kirjoitti. Pariskunta on elänyt yhdessä toistakymmentä vuotta, ja heillä on yhteinen lapsi.

Anssi Kela

Ex-missi ja juontaja Heidi Sohlberg vietti lokakuun sateisissa syystunnelmissa häitä rakkaansa Jarkka Pikkaraisen kanssa. Pari vihittiin Nurmijärven kirkossa, ja kaasoina nähtiin Heidin kauniit ystävät Joanna Kuvaja, Satu Tuomisto ja Saija Tuupanen. Kutsuvieraiden joukossa oli lukuisia julkkiksia, kuten Sami Hedberg, Arttu Wiskari ja Vappu Pimiä. Heidin ja Jarkan suhteesta uutisoitiin Seiskassa ensimmäisen kerran kesällä 2021.

Heidi ja Jarkka

Yllätyshäät! Heidi Sohlberg avioitui Jarkka-rakkaansa kanssa Nurmijärvellä - katso kuvat sateisista syyshäistä!

Suosittu poppari Anna Puu avioitui tuottaja Jukka Immosen kanssa lokakuussa samana päivänä, kun artistilta julkaistiin uusi single.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Anna ja Jukka

– Molemmilta, sekä sinkulta että meidän avioliitolta toivon samaa: että ne ei kuole koskaan, Anna kirjoitti Instagramissa. Pari aloitti seurustelun 2016, ja heillä on yhdessä taaperoikäinen lapsi.

Krista ja Simo

Anna Puu ja Jukka Immonen menivät salaa naimisiin - herkkä hääkuva!

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru juhli puolisonsa Simo Rahikaisen kanssa häitä elokuussa Porissa. Tuore aviopari siirtyi Keski-Porin vihkikirkosta riksataksin kyydissä juhlapaikalle Porin Raatihuoneelle. Krista ja Simo tutustuivat yhteisten ystäviensä kautta, ja pari asteli ensimmäisen kerran yhdessä Linnan juhliin 2014. Viime keväänä pari sai tyttären.

Milana Misic

Laulaja Milana Misic kihlautui alkuvuodesta 2020 markkinointialalla työskentelevän Juha-rakkaansa kanssa Dubaissa. Rakastavaiset astuivat avioliiton satamaan Milanan isän kotimaassa Kroatiassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tänään saimme siunauksen avioliitolle sanoinkuvaamattoman kauniilla Lopudin saarella, Milana uutisoi syyskuussa häistään Instagramissa.

Juontaja Anni Hautala ja Aamulypsystä tuttu Ilkka Ihamäki sanoivat toisilleen tahdon elokuussa Kansallissalissa Helsingissä.

Ilkka ja Anni

– Meidän perheessä tämä sunnuntai oli ikimuistoinen. Pieni tyttäremme sai nimen, ja samalla meidät vihittiin, Anni iloitsi somessa.

Pari paljasti salasuhteensa suorassa radiolähetyksessä keväällä 2020. Nykyään he ovat kahden pienen lapsen vanhempia.

Kansanedustaja Mikko Kärnä ja Anna Sirkiä

Laulaja Laura Närhi

Huuhkajasankari Joel Pohjanpalo ja Catharina Gericke

Tubettaja Mmiisas ja Tomas Grekov

Urheilutoimittaja Heidi Suomi ja Arto-rakas

Poliitikko Ville Niinistö ja Hennariikka Andersson

Juoksija Sara Kuivisto ja Olli Lappalainen

Missi Isabel Ljungdell ja Garek-kulta

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.