fbq

Podcast: Roope Salmiseen yhdistetyn Vivian Nickin suhdestatus muuttui – "Tää loppuu krematorion lieskoihin"

Vivian uskoo kuuntelijoiden saavan aamukahvit nenäänsä suhde-elämän paljastuksista.

Podcast-juontaja ja somevaikuttaja Vivian Valpuri Nick tekee Kirsikka Simbergille Hei baby-podcastin uudessa jaksossa paljastuksia suhdeasioistaan.

Arkistovideo: Roope Salmisen haastattelu.

Kirsikka tiedustelee Vivianilta suhdepäivitystä.

- Sun parisuhdestatus on muuttunut, ja me ei olla ehkä täällä kerrottu siitä mitenkään virallisesti mitään, Kirsikka muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vivian aloittaa kuvion selostamisen siitä, että oli hänen ystävänsä kanssa juhlissa. Ystävä avautui Vivianille siitä, että häntä on ärsyttänyt se, että yhdessä menneessä Hei baby-jaksossa oltiin mainittu Vivianilla olevan poikaystävä, mutta ettei asiaan oltu sittemmin palattu missään muotoa.

Vivian Nickiltä karmaisevia uutisia: "Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen"

Loppuelämän rakkaussuhde?

Hetken jutustelun jälkeen kaksikko pääsee asian ytimeen.

- Mulla on poikaystävä. Mä mietin, että jotkut kuulijat saa nyt aamukahvit nenäänsä, kun sanotaan, että suhdestatus on muuttunut, että ne on silleen "voi ei, se on loppunut". Ei, tää ei lopu ikinä. Kuulkaa tää loppuu krematorion lieskoihin, näin se on, Vivian pamauttaa ilmeisesti viitaten ikuiseen rakkauteen.

- Ooooo, ihanaa! Kirsikka hekumoi.

- Kaiken lisäksi se on aivan ihana poikaystävä. Hän ansaitsee saada ihan kutsumanimen tähän podcastiin, koska mun mielestä meillä on ollut monia, Vivian pohdiskelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Roope Salmisen kanssa viihtyvä Vivian Nick teki lisää paljastuksia parisuhteestaan: "Jumalatar"

Paparazzi näki Roopen tammikuussa hiippailemassa pois Vivianin asunnolta.

Tosi pitkä mies

Kirsikka ja Vivian käyvät sitten läpi, miten he rustaisivat poikaystävälle jonkin sortin lempinimen, jolla hänestä voisi puhua podcastissa. 

- Mut kun kaikki muutki tietää, että kyseessä on Roop- (toim. huom. nimen päälle on lisätty loppuosan peittävä piippausääni), Kirsikka kommentoi.

Vivian paljastaa yksityiskohtia rakkaansa luonteenpiirteistä. Hän nimittäin kertoo, että hänen rakkaallaan ei ole huonoja piirteitä. Lopulta hän päättää kutsua Roopea TPM:ksi, "Tosi Pitkäksi Mieheksi".

Vivian on tuntenut Roopen pitkään ja sanoo, että on hänelle ennenkokematonta, että hän tunsi vastapuolen ennen seurustelusuhteen aloittamista. Sitten ihmissuhde muuttui kaveruudesta seurusteluksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska on aiemmin uutisoinut Vivianin haasteellisesta alkuvuodesta, sillä hänet kiidätettiin kiireelliseen leikkaukseen ja sairaalahoitoon.

Roope Salmisen Vivian-rakas vastaa lapsihaavekysymykseen podcastissa

Hei baby-podcast kuunneltavissa Podme-palvelussa.