fbq
20240412, Helsinki. Radio Gaalas 2024. Kuvassa Mari Valosaari.

Podcast: Mari Valosaari poistui Radiogaalasta käsikynkässä tutun miehen kanssa – sitten selvisi totuus

OMG! -podcastin juontajat raportoivat viime perjantain gaalaillan salatuista kuvioista.

Tämän viikon OMG!-podcastissa juontajat Mia Paavonen ja Noora Hapuli puivat viime perjantain Radiogaalaa ja sen tapahtumia.

Kaksikko kertoo muun muassa mielipiteensä vuoden radiojuontajana palkitusta Niko Saarisesta.

Yleisesti juontajien mielestä gaala ei ollut mikään spektaakkeli, mutta silti sieltä tarttui matkaan muutama tarina. Mia kertoo, että kotiin lähtiessään hän oli kiinnittänyt huomiota johonkin, mitä ei julkisuuteen vielä olla kerrottu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän havaitsi kaksi tunnettua radiojuontajaa poistumassa käsikynkässä paikalta. Mian hoksottimet olivat heti alkaneet hyrrätä, ja hän alkoi pohtimaan, olisiko näillä kahdella jotain välillään.

- Tää oli vaan mun tulkinta. He lähti yhdessä siitä ja olivat takit päällä ja käsikynkkää ja niin kuin näin. Mä voin nyt tässä kertoa nimetkin. Oli siis Hitmixiltä tuttu Oku Luukkainen ja sitten Radio Novalta tuttu Mari Valosaari, Mia kertoo ja muistaa heidän kahden olleen samassa työpaikassa Novalla.

Metsään meni

Noora utelee, tuliko Mialla sellainen viba, että kaksikon välillä olisi jotain.

- He lähti yhdessä jatkoilta pois ja jutteli ihmisten kanssa. Katselin, että hetkinen, he lähtee yhdessä, Mia hätkähtelee podcastissa.

Juttuhan oli toki selvitettävä perin pohjin, joten Mia selvitti, mikä on totuus asiasta. Hän laittoi kummallekin osapuolelle viestiä. Paljastui, että Mialla ei ollut mitään skuuppia taskussaan, sillä Mari ja Oku ovat vain ystäviä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Okulta tuli ensimmäiseksi sellainen, että "anteeksi mitä?", Mia kertaa ja jatkaa myöhemmin:

- Molemmat laittoivat noin sadalla nauruemojilla, että "ei v*tussa, me ollaan kavereita".

Koska Oku ei olut mahtunut edelliseen taksiin kollegoiden kanssa, Mari ja Oku lähtivät yhtä matkaa pois. Mian arvailut menivät siis metsään.

Vaitonainen kuvioistaan

Vastikään Mari kertoi Seiskalle, ettei kommentoi suhde-elämänsä kuulumisia. Seiska uutisoi pari kuukautta sitten, kuinka silminnäkijät olivat havainneet Marin lentokoneen kyydissä matkalla Arabiemiraatteihin. Koneessa Mari oli pusutellut tuntemattoman mieshenkilön kanssa ja vaikuttanut ihastuneelta.

-  Pikkulinnut voivat laulella, mutta minähän en laulele takaisin, hän sanoi Radiogaalassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy