fbq
HIM laittoi pillit pussiin ja lopetti firman.

Oho, HIM-yhtye kuopattiin lopullisesti – bändin jäsenille jaettiin yli miljoona euroa!

Suomalaisen rockin lippulaiva HIM esiintyi viimeisen kerran perinteisellä Tavastian-keikallaan uutenavuotena. Se päätti jäähyväiskiertueen, jonka aikana yhtye oli esiintynyt ympäri maailmaa.

Usein rockbändien jäähyväiskiertueet ovat markkinointitemppuja, mutta nyt näyttää siltä, että HIM on todellakin kuopattu. Ville Valon, 41, kipparoiman yhtyeen taustayritys on nimittäin lakkautettu.

Hauskasti nimetty Oy Himsalabim Ltd piti viimeisen yhtiökokouksensa kesäkuun lopulla. Lopputilitystä edelsi lain edellyttämä julkinen haaste velkojille.

Jalkakäytävien kauhu - Ville Valo pyöräili holtittomasti Helsingissä!

HIM oli suuruuteensa päivinä valtava rahantekokone, mistä antaa merkkejä myös taustayhtiön viimeinen tilikausi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Himsalabim pyöräytti puolentoista vuoden aikana yli 2,7 miljoonan euron liikevaihdon, josta jäi viivan alle 574 000 euron voitto.

Ville Valon kipparoima yhtye nousi lavalle viimeisen kerran Helsingin Tavastialla uutenavuotena.
Ville Valon kipparoima yhtye nousi lavalle viimeisen kerran Helsingin Tavastialla uutenavuotena.

Tilikauden aikana yhtiö maksoi yli puolen miljoonan edestä palkkoja, joten jäähyväistilikauden tulosta on pidettävä kunnioitettavana. Samalla rahaa kului myös yli 1,3 miljoonaa ulkopuolisiin palveluihin.

Ville Valo esitteli kauniin tyttöystävänsä - kuva!

Himsalabimin kautta myös paljastuu, että HIM oli tasa-arvoinen bändi. Firman osakkeet oli jaettu tasan bändin nokkamiehen Ville Valon ja muiden jäsenten kesken.

Tämä tarkoitti myös sitä, että yhtiötä lakkautettaessa sen varat jaettiin tasapuolisesti – ja jaettavaa myös riitti.

Tämä harvinainen yhteiskuva jää historiaan: HIM-yhtye poseerasi Vesa Keskisen kanssa Miljoonarockin backstagella – katso!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viimeisten toimintavuosien aikana firmasta nostettiin lähes 1,1 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa noin 265 000 euron pottia kullekin yhtiön omistajalle.