fbq

No nyt! Takavuosien kohupari Tauski ja Virpi Kätkä juhlivat yökerhossa – Henna sai Tauskin kääntämään kelkkansa

Tauski Peltonen esittäytyi muusikkobileissä Suomen Billy Idoliksi. Henna-puoliso matkustaa nykyisin Dr. Albanin kanssa.

Keskiviikkona Helsingin Hercules-yökerhossa nähtiin poikkeuksellinen menneiden vuosikymmenten pariskuntien ja ystävien kokoontumisajot.

CatCat-duon Bye Bye Baby -kappaleen 30-vuotisjuhlien pressikahveille saapui julkisuudessa enää harvoin nähtävä Tauski Peltonen yhdessä puolisonsa Henna Peltosen kanssa.

Tauski on ehtinyt 61 vuoden ikään. Nykyinen suhde jatkuu erosotkujen jälkeen 42-vuotiaan Hennan kanssa.

- Olen Suomen Billy Idol, Tauski esitteli pitkän nahkatakin ja tutun pystytukan muodostamaa tyyliään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ilmassa oli erityistä latausta, sillä Tauski on Virpi Kätkän entinen puoliso ja parin lähisuhdeväkivallan ja alkoholin sävyttämää suhdetta ja eroa puitiin pitkään myös julkisuudessa. Sittemmin Tauski erosi vaikeiden vaiheiden jälkeen myös Henna-puolisostaan. Tämän seurauksena Virpi ja Henna ystävystyivät ja jakoivat kokemuksia suhteista Tauskin kanssa.

Tämän jälkeen Henna palasi suhteeseen Tauskin kanssa ja tiettävästi myös yhteydenpito Virpiin jäi. Hiljattain Henna totesi ettei ole oikeastaan ikinä ollut erossa Tauskista, eikä halunnut kommentoida ystävyyskautta Virpin kanssa. Tauski ja Henna ovat edelleen yhdessä, mutta asuvat eri paikkakunnilla.

Lopulta kaikki oli hyvin, kun Henna oli saanut sovittua Tauskin kanssa kuvausasiat kuntoon.

Nyt kaikki kolme olivat samoissa juhlissa. Virpi kävi halaamassa Peltoset, mutta juttelut jäivät kiirettömäämpään ajankohtaan.

Tauski palkittiin striimauksista samoissa juhlissa, joita operoi Poptori-levy-yhtiö. Tauski ilmoitti, ettei anna heti saavuttuaan haastatteluja ja kuvia.

Tauskin ja Virpin suhteessa erottiin ja palattiin yhteen useasti. Kuva Naantalin-kodista.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin Hennan tehtäväksi jäi käydä erikseen kysymässä Tauskilta, sopiiko hänen tulla kuviin. Henna ei itsekään ollut varma, sopiiko kuvissa esiintyminen Tauskille lainkaan. Tauski myöntyi lopulta puolisonsa pyyntöön ja saapui yhteiskuviin sekä televisiokanavan haastatteluun maailmantähden elkein.

Henna ja Virpi ystävinä Tampereen käräjäoikeudessa, kun taistelua käytiin Hennan ja Tauskin pojan huoltajuudesta 2013.

Henna työskentelee parhaillaan 90´s Show -bilekonseptin kanssa DJ:n ominaisuudessa ja matkustaa ysäriartisti Dr. Albanin mukana.

- Olen keikkaillut Dr. Albanin kanssa muun muassa Kazakstanissa, Moldovassa ja Uzbekistanissa. Se on todella avartavaa, Henna totesi.