fbq
Johanna Tukiainen ja Veijo Lalli

Näin Johanna Tukiainen kommentoi kohukeikkojaan – Veijo Lallilta yllättävä tunnustus

Kohublondin keikoilla nähtiin yllätysmuhinointia sekä esimerkiksi nauhatanssia. Johanna väittää Seiskalle, että hänen esiintymisasunsa olisi maksanut noin tuhat euroa.

Seiska on uutisoinut Johanna Tukiaisen kohukeikoista, jotka järjestettiin viime viikonloppuna Turussa.

Kohublondi matkusti lauantaina Suomeen, ja häntä vastassa satamassa oli luonnollisesti on-off-rakas Veijo Lalli. Kaksikko suuntasi Helsingistä kohti Turkua, jossa Johanna veti keikat peräti kahdessa eri kapakassa saman illan aikana.

Bar Toimiston keikalla olleet ihmiset purkivat sunnuntaina pettymystään kapakan Facebook-sivustolla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Osa oli sitä mieltä, että Johannan keikka ei mennyt aivan putkeen.

– Joku roti vois olla siinäkin missä kunnossa päästää ”esiintyjät” lavalle, eräs somettaja kirjoitti kapakan Facebook-julkaisun kommenteissa.

Seiskan tavoittama Johanna haluaa nyt kertoa oman näkemyksen esiintymisistään.

– Keikat sujuivat todella hyvin. Olin niitä varten tilannut esiintymismekkoni Los Angelesista. Se maksoi noin tuhat euroa.  

– Sain ison ruusukimpun faneilta, ja yleisö oli todella innoissaan ja läsnä. Joku antoi minulle myös aivan mielettömän kauniin ristikorun lahjaksi, Johanna sanoo.

Johanna Tukiaisen show'hun sisältyi esimerkiksi nauhatanssia.

"Olin väsynyt"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johannan keikoista on kantautunut Seiskalle paljon sellaista tietoa, joka on ristiriidassa Johannan puheiden kanssa. Fanit ovat raportoineet Seiskalle, että Johanna saapui molemmille keikoille reilusti myöhässä.

Kun kohublondi vihdoin saapui keikkayleisön eteen, hän käytti pitkän tovin elämästään kertomiseen.

– Ensimmäisen vartin ajan hän selitti, kuinka Ruotsin valtio oli kidnapannut hänen lapsensa. Sitten hän puhui Jeesuksesta, Seiskalle kerrotaan.

Johannan mukaan jotkut paikalla olleista faneista kehuivat juurikin tätä osaa hänen keikastaan. Hän kuitenkin myöntää saaneensa myös negatiivista palautetta.

– Eräs henkilö tuli sanomaan, että muuten oli upea keikka, mutta jätä se Jeesus pois. Vastasin siihen, että en tule koskaan jättämään Jeesusta pois, Johanna sanoi.

Kohublondi ottaa myös kantaa fanien negatiiviseen palautteeseen liittyen hänen keikkakuntoonsa.

– Kuka tahansa olisi väsynyt, jos oma lapsi on kidnapattu. Silloinhan ihminen olisi joku psykopaatti, jos hän menisi esiintymään keikalle hirveän onnellisena. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna viittaa puheillaan siihen, kun Ruotsin viranomaiset tekivät huostaanottopäätöksen hänen tyttärestään. 

Arkistokuva Johannan viime vuoden keikalta.

"Ihan hihasta vedetty juttu"

Kohublondi myöntää siis olleensa väsynyt, ja pistää sen lääkityksensä sekä matkustamisen piikkiin.

– En minä surumielinen ollut, enkä itkenyt tai mitään sellaista. Se, että olin ehkä vähän väsynyt, niin se on ymmärrettävää. Väsymys johtui siitä, että olin matkustanut Tukholmasta Helsinkiin ja siitä vielä Turkuun. Ja minulla on sellainen lääkitys, joka auttaa ahdistukseen liittyen lapsiasiaani. Niin ne lääkkeet väsyttävät.

– Mutta en edelleenkään ollut niin väsynyt, että en olisi voinut vetää keikkojani. Se on hihasta vedetty juttu, tekosyy. Ne, jotka kommentoivat olevansa pettyneitä, niin he eivät voi olla pettyneitä, koska vedin ne keikat sopimuksen mukaisesti, Johanna täräyttää.

Johanna halusi myös ottaa kantaa show'nsa sisältöön. Hänen mukaansa vähäpukeisena esiintyminen ei sovi hänen arvoihinsa.

– Sehän olisi aivan ristiriitaista, jos strippaisin tai riisuisin vaatteitani. Koska minun pitää elää sen mukaan mitä itse puhun. Ehkä olisin saanut parempaa palautetta, jos show olisi ollut rohkeampi, mutta se ei kuulu arvoihini.

Veijo: Tequilashotit osasyy pussailuun

Seiskan toimittaja tiedusteli Johannalta mitä mieltä hän on siitä, että osa faneista oli sitä mieltä, että Johanna olisi käyttäytynyt sekavasti keikoillaan.

– Odotas, minä kysyn Veijolta, Johanna totesi ja kyseli on-off-rakkaaltaan, oliko hänen mielestään Johannan käytös ollut sekavaa.

Yllättäen kohublondi antoi puhelimen Veijolle. 

– Keikat menivät todella hyvin. Tota tota... Johanna oli todella väsynyt, hän ei ollut nukkunut edellisenä yönä, mutta ei se näkynyt keikoilla yhtään, Veijo saneli.

Kuvamateriaalin perusteella olitte keikalla pussailleet Johannan kanssa. Oletteko nyt taas yhdessä?

– No joo. Kyllä me olemme olleet yhdessä jo monen vuoden ajan tavallaan yhdessä.

– Kun minulle tarjottiin muutamat tequilashotit, niin tulin enemmän sellaiselle pussailutuulelle, Veijo totesi iloisena.

Mies sanoo lähteneensä keikkojen jälkeen ajoissa nukkumaan hotellille.

– Johanna taisi sitten jäädä juhlimaan vielä.

Johanna Tukiainen ja Veijo Lalli pusailivat avoimesti Johannan keikalla.

Kaksikon mukaan he ovat matkustamassa "etelään" yhdessä.

– Minä lennän ensin, ja Veijo tulee sitten perässä. Olemme varanneet pelkät menoliput, joten saa nähdä, milloin palaamme taas takaisin, Johanna kertoi.

Johanna sanoo työstävänsä omaa elämäkertaa, ja että Veijo tulee auttamaan häntä kirjoittamisprosessin aikana.