fbq

Aku Hirviniemen ja Janne Katajan Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on jättänyt vapaaehtoisen konkurssihakemuksen

Janne Kataja kertoo avoimesti uutiset.

Näyttelijäkaverusten tuotantoyhtiö on jättänyt vapaaehtoisen konkurssihakemuksen.

Seiska uutisoi jo joulukuussa, että Aku Hirviniemen, 40, ja Janne Katajan, 43, Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on ajautunut vaikeuksiin. 

Kahden edellisen tilikauden aikana tappiota oli kertynyt yhteensä 630 172 euroa, ja lisäksi yritystä rasittaa seitsemän miljoonan euron velat. Asia selviää yrityksen viimeisimmistä tilinpäätöstiedoista.

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja perustivat firmansa vuonna 2002.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aluksi yritys keskittyi tv-, elokuva- sekä tapahtumatuotantoon, mutta vähitellen Hihhihhii laajensi toimintaansa kiinteistöbisnekseen, palkka- ja laskutuspalveluiden tarjoamiseen sekä lelukaupoihin.

Riihimäen lisäksi firman lelukauppoja löytyy muun muassa Helsingin ja Tampereen Stockmannilta. Firman toimintakertomuksessa todetaan, että lelukauppabisnes isoine investointeineen on vetänyt yrityksen tulosta kuralle. Etenkin kun samaan aikaan kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut muun muassa epävarman maailmantilanteen vuoksi.

Tänään maanantaina (15.4.) Janne Kataja ilmoittaakin ikäviä uutisia.

– Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on joutunut valitettavasti jättämään vapaaehtoisen konkurssihakemuksen, Janne kirjoittaa Instagramissa avoimesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy