fbq
Farmi Suomi

Yllätyspudotus Farmi Suomessa – kaksi kilpailijaa lähti kotimatkalle

Wallu Valpio uhosi voittavansa naiset illan areenalla.

Farmi Suomi -ohjelmassa 18. huhtikuuta Sami Jauhojärvi ja Wallu Valpio kisasivat eduista. He saivat kaksi airoa, ja voittajaksi kruunautuu se, joka vetää airot itselleen.

Kisa alkoi tasaväkisesti, mutta Sami vetää heti alkuun airot itselleen. Neljän kierroksen jälkeen voittaja oli selvä, Sami voittaa etuuden itselleen.

– Ei mulla käynyt mielen vieressäkään, että mie Wallu Valpiolle häviäisin. Kaikista etuuksista on taisteltava loppuun asti, Sami sanoi.

Farmilaiset kilpailivat kahdessa joukkueessa, ja häviäjäjoukkueen kolme kisaajaa joutui kaksintaisteluihin. Wallu ja Sami toimivat joukkueiden johtajina. Sami sai etunenässä valita joukkuetoverinsa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Samin joukkueeseen kuuluivat Miina Äkkijyrkkä, Veeti Kallio, Kirsikka Simberg ja Merja Kyllönen. Wallun joukkueen muodostivat Sofia Zida, Michael Ntima, Linnea Vihonen ja Enni Koistinen.

Kolmiosaisen joukkuekilpailun voittajaksi kruunautui Samin joukkue. Wallu joutui nimeämään yhden joukkueesta kanssaan pudotuskisaan. 

– Olen sitä jo tässä eilisen illan ja yön ja tämän aamun pähkäillyt, Wallu perusteli.

– Tajusin, että kyllä mä tässä kisassa haluan olla ja taistella voitosta, sen takia valitsen Sofian, hän jatkoi.

Wallu uskoi, että Sofia tulee todennäköisesti kisan häviämään, jolloin hän saisi lisää päivä farmilla. Sofia sai nimetä kolmannen henkilön pudotukseen. Hän valitsi Ennin, ja perusteli päätöstään sillä, kenen kanssa on kivaa ja turvallista olla.

Enni valitsi areenalle tiedon.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Wallu kertoi naisille laavulla, että hän ei ole tullut kesäleirille. Hänen tavoitteenaan on pelata. Enni valitsi tiedon kilpailulajiksi. Hän sanoi tulleensa voittamaan Wallun. Kysymykset osoittautuivat kuitenkin vaikeaksi, sillä usean kysymyksen kohdalla vastaukset olivat vääriä.

Kukin kilpailija sai yhden vastauksen oikein, joten pudotus ratkaistiin äkkikuolemalla. Enni voitti kisan. Wallu ja Sofia joutuivat lopettamaan kisan kesken. He saivat valita yhdessä seuraavan torpparin.

Wallu ja Sofia luovuttivat Farmi-puukkonsa juontaja Susanna Laineelle.

– Laiskuus ja kiire koitui täällä kohtalokseni, Wallu analysoi, sillä kaikki vastaukset olisivat löytyneet Farmi-kirjasta.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa