fbq
Farmi Suomi

Yllätyskäänne Farmi Suomen pudotuksessa – Wallu Valpio sai syytä iloita

Farmi Suomi -ohjelmassa koettiin useampi yllätys.

Farmi Suomi -jaksossa 11.4. torppari Veeti Kallio päätti nimetä kaksintaisteluun henkilön, joka ei ollut suoriutunut maatilan tehtävistä hänen mielestään jatkon kannalta sujuvasti. Lisäksi hän halusi päästä oikeasta henkilöstä eroon. Nimeämisaamuna hän kuitenkin päätti vaihtaa suunnitelmansa.

Veeti aloitti pohdintansa Enni Koistisen ja Wallu Valpion välillä. Päätös kuitenkin muhi yön yli, ja yllättävä nimi nousi aamulla miehen ajatuksiin.

– Aamulla, kun heräsin, se kristallisoitui. Mä nimeän Samin (Jauhojärvi). Se olet sinä, Veeti sanoi.

– Sen verran vielä perustelen, että voin luottaa sinuun sataprosenttisesti, hän jatkoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Muut farmilaiset alkoivat spekuloida, onko kyseessä sovittu asia, jonka myötä he pääsisivät nimeämään henkilön, josta haluavat eroon. Toiset puolestaan pohtivat, halusiko Veeti tiputtaa vahvimman kilpailijan.

Samin täytyi valita itselleen pari kaksintaisteluun.

– Tästä vaikuttaa kehkeytyvän jonkun sorttinen kanalauma. Kukot, jotka on nimetty, on halunnut selvästi kukkotappeluita. En tiedä onko se ollut peliä, Sami aloitti.

Hänen mielestään kanalaumalla on syytä olla kukko, mutta hän päätyi kukkotappeluun, joten hän haastoi Wallun.

Farmi Suomi

Wallua ja Veetiä odotti yllätys, kun juontaja Susanna Laine pysäytti kaksikon soratiellä. Kisa käytäisiin keskellä tietä. Lisäksi hänellä oli yllätysuutinen: kumpikaan ei lähtisi kotiin, vaan kaksikko kisasi edusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Onneksi paljastit minulle kaikkia niitä juttuja, mitä olette juonineet tuolla, Sami heitti Wallulle.

Wallu oli siinä uskossa, että toinen heistä lähtee, joten hän päätti avata kielenkantansa ja kertoa liitoista värikynän kera. 

– En tiedä, kumpi on enemmän kusessa, Wallu kiteytti.

Wallu oli yllätyksestä silminnähden iloinen, koska hän pääsi jatkamaan pelejään. Sami puolestaan ei ollut tilanteesta niin mielissään, koska hän olisi halunnut tiputtaa käärmekeiton keittelijän.

Farmi Suomi torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

 

Seuraa meitä somessa