fbq
Sharon Farrell, 1970. ph: Ron Thal / TV Guide / courtesy Everett Collection

Tunteita ja tuoksuja -tähti Sharon Farrell on kuollut

Näyttelijätär Sharon Farrell kuoli yllättäen jo tämän vuoden toukokuussa.

Näyttelijä Sharon Farrell kuoli 15. toukokuuta odottamattomasti luonnollisista syistä Orange Countyssa ollesaan 82-vuotias. Asian vahvisti hänen poikansa Chance Boyer Hollywood Reporterille, joka uutisoi asiasta 5. elokuuta.

Näyttelijätär syntyi jouluaattona vuonna 1940 Iowassa. Hän liittyi nuorena American Ballet Companyyn ja työskenteli kiertävässä Oklahoma! -näytelmässä ja muutti lopulta New Yorkiin. Tuolloin hän työskenteli näyttelijän työn lisäksi mallina.

Ensimmäinen elokuvarooli oli vuoden 1959 elokuvassa Kiss Her Goodbye. Sittemmin vuonna 1960 hän tanssi Brodwaylla yhdessä Jane Fondan ja Dean Jonesin kanssa.

Elokuvien parissa viihtyneen näyttelijättären roolilistalta löytyy useita tunnettuja teoksia. Sharon näytteli murhanhimoisen vauvan äitiä kauhutrillerissä Se elää (It’s Alive), 1974, jonka ohjasi Larry Cohen. Sharon laittoi tarinan liikkeelle elokuvassa Marlowe, 1969, kun hänen Kansasista kotoisin oleva hahmonsa palkkaa yksityisetsivän löytämään veljensä. Elokuvassa The Reivers, 1969, näyttelijätär on Steve McQueenin näyttelemän miehen rakkauden kohde. 1980-luvulla hän esiintyi muun muassa draamaelokuvassa Out of the Blue ja teinkomediassa Can’t Buy Me Love.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sharon Farrell Marlowe-elokuvan kuvaksissa vuonna 1969.

Tv-sarjoissa Sharon oli myös tuttu kasvo. Hänellä oli rooli CBS:n Hawaii 5–0 -sarjan viimeisellä kaudella, jota kuvattiin vuosina 1979-1980. Nähtiinpä hänet 8 vuoden ajan Tunteita ja tuoksuja -ohjelman näyttelijäkaartissa Florence Websterinä, 1991–1997. Lisäksi hän vieraili muun muassa sarjoissa Matlock ja The Beverly Hillbillies.

Perjantai on pahin -elokuva julkaistiin 20 vuotta sitten – Lindsay Lohan päätyi rooliin epäonnistuneesta koekuvauksesta huolimatta

Sharon jatkoi näyttelyä vuoteen 1999, jonka jälkeen hän esiintyi pienessä roolissa vuonna 2013 tv-sarjassa Broken at Love.

Lähde: The Hollywood Reporter

Seuraa meitä somessa