fbq

True Detective saa viidennen kauden

Tammikuussa 2024 julkaistu Night Country on ollut True Detectiven katsotuin kausi.

HBO Maxin rikosantologiasarja True Detective saa viidennen kauden, kertoo Hollywood Reporter. Sarjan tuore neljäs kausi Night Country on ollutTrue Detectiven katsotuin kausi 12,7 miljoonalla katsojalla. 

Night Countryn luoja Issa López on tehnyt viidennestä kaudesta sopimuksen Warner. Bros Discoveryn kanssa, joka omistaa HBO:n.

Kuusiosaisella neloskaudella etsivät Liz Danvers (Jodie Foster) ja Evangeline Navarro (Kali Reis) tutkivat kadonneiden tutkijoiden tapausta Alaskassa. True Detectiven alkuperäinen luoja Nic Pizzolatto on antanut Night Countrylle paljon kritiikkiä.

Independentin mukaan hän kutsui Night Country -nimistä kautta tyhmäksi, vaikka olikin itse yksi kauden vastaavista tuottajista. Reddit-palveluun jaetuissa näyttökuvissa näkyy, kuinka Pizzolatto on vastannut sarjaa kritisoiviin kommentteihin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
True Detective: Night Country kuvattiin Alaskassa.

– Minulla ei ollut mitään osuutta tarinan tai minkään muun kanssa. Ette voi syyttää minua, hänen väitetään vastanneen.

Night Countrylla on ollut myös paljon yhteyksiä sarjan ensimmäiseen kauteen vuodelta 2014, jonka pääosissa olivat Matthew McConaughey ja Woody Harrelson. Lopez on puolustanut Night Countryssa käyttämiään symboleita ja viittauksia aloituskaudelta.

Rikoksen anatomiassa pysäyttäviä tietoja Koskelan teinisurmasta: "Kidutusleikki, joka meni liian pitkälle"

True Detectiven ensimmäistä kautta, jonka pääosissa olivat Woody Harrelson ja Matthew McConaughey, pidetään kaikkien aikojen parhaimpana rikossarjana.

– Kirjoitin tämän syvästä rakkaudesta sitä työtä kohtaan, jonka hän (Pizzolatto) oli tehnyt sekä niille ihmisille, jotka rakastivat ensimmäistä kautta, Lopez kertoi Vulturelle.

– Tämä on sen erilainen uudelleentulkinta, ja se on tehty sillä näkökulmalla, että istumme nuotion äärelle, pidämme hauskaa ja heittelemme ideoita. Kuka vain on tervetullut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jokaisella True Detectiven kaudella on ollut toistaiseksi eri näyttelijät.

 True Detective: Night Country katsottavissa HBO Max -palvelussa.

Seuraa meitä somessa