fbq

Tässä on Suomen kaunein koti -voittaja 2023!

Suomen kaunein koti -sarjan finaali nähtiin tiistaina 14. marraskuuta MTV3-kanavalla.

Suomen kaunein koti -katsojat ovat valinneet kymmenestä finalistista yleisöäänestyksellä Suomen kauneimman kodin vuosimallia 2023. 

Suomen kaunein koti 2023 sijaitsee Espoossa. Kauniin puutarhan keskeltä löytyvän huvilamaisen puutalon lisäksi tontilta löytyvät kasvihuone sekä pihasauna.

Jari Saarelainen ja Mika Tuomolin ovat remontoineet 1926 valmistuneen kotinsa suurella rakkaudella ja kertoen omaa tarinaansa. 

Jarin ja Mikan koti Espoossa on Suomen kaunein koti 2023.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vappu Pimiä antoi Maajussi-Villelle topakan neuvon kameroiden sammuttua – näin suhteelle Elisan kanssa kävi

Jarin ja Mikan koti sai 36,1 % kaikista yleisöäänistä, jonka ansiosta he voittavat 10 000 euroa. Toiseksi äänestyksessä sijoittui Naantalissa sijaitseva koti saaden 22,9 % äänistä ja kolmanneksi Järvenpäässä sijaitseva omakotitalo, joka sai 10,1 % äänistä.

Kodin jokainen yksityiskohta on mietitty tarkoin.

Ohjelman tuomaristo Hanna Sumari, Tero Pennanen ja Sini Rainio saapuvat Espooseen onnittelemaan voittajia muhkean kukkakimpun ja lahjakortin kera.

– Jaha! Tulitteko te taas pörräämään! Jari huudahtaa nähdessään tuomarit ovellaan.

Talo hurmasi katsojat persoonallisuudellaan.

– Voitto tuntuu kuin päässä menisi ilotulituksia. Ehkä tämän talon ylläkin menee niitä. Tosi ihanalta tuntuu. Lämmin tunnelma, Jari kehuu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lopuksi Hanna Sumari tiivistää syyn, miksi hän lähtee aina ohjelmaan mukaan.  

– Yksi asia, mikä tekee ohjelmasta hyvän on se, että emme tiedä asukkaasta mitään. Silloin katsoja voi nauttia siitä, kun keksimme asioita ja myös siitä, kun arvaamme aivan väärin. Se on kiva koukku tässä. Sitten on ihana itsekin nähdä ohjelma ja asukkaat.

Seuraa meitä somessa