fbq
Suomen kaunein koti: Kesämökit, Otto Heinonen, Hanna Sumari, Kati Jukarainen

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelmaan uudet tuomarit

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman uudet jaksot alkavat MTV:llä 6. maaliskuuta.

Maaliskuussa alkavalla uudella kaudella Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman uusina tuomareina Hanna Sumarin rinnalla nähdään Kati Jukarainen ja Otto Heinonen.

Kati ja Otto korvaavat ohjelmassa aiemmin tuomareina olleet Sini Rainion ja Tero Pennasen. 

Kati on Huvila & Huussi -ohjelmastakin tuttu maisemasuunnittelija. Hän on ollut aikanaan mukana myös Suomen kaunein piha -ohjelmassa Oton isän, maisema-arkkitehti Tommi Heinosen kanssa.

– Tällä kaudella keskitytään tavallista enemmän myös pihoihin, maisemiin ja mökkitontteihin. Oli kiva tuoda uutta ja erilaista näkemystä tähän ohjelmaan. Jokainen tuomari on yksilö, joten uskon, että uusien tuomareiden mukana tulee aina myös uusia näkökulmia, Kati kommentoi MTV:n tiedotteessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Otto on työskennellyt arkkitehtuurin parissa kesämökeistä kerrostaloihin, museoiden ja muiden kulttuuri- tai toimistorakennusten parissa sekä lisäksi hän on intohimoinen kaupunki- ja yhdyskuntasuunnittelija. Otto on tv:stä tutun, nyt jo edesmenneen maisema-arkkitehti Tommi Heinosen poika.

– Olen siis jo verenperintönä kiinnostunut rakennetun ja rakentamattoman ympäristön rajapinnoista. Ehdin isäni kanssa työskennellä muutaman vuoden samalla alalla ja haluan omalla urallani jatkaa ja jalostaa kaikkea sitä arvokasta tietoa ja taitoa, mitä hän ehti minulle ja lukuisille muillekin intohimoisesti jakaa, Otto kertoo tiedotteessa.

Erika Vikman avoimena lapsihaaveistaan viisikymppisen kullan kanssa: "Vanhemmat miehet ovat karismaattisempia"

Tuomaristo kiertää upeiden kesäkotien perässä kauden mittaan seuraavilla paikkakunnilla: Evijärvi, Heinola, Hirvensalmi, Iitti, Kaarina, Kajaani, Kustavi, Lapua, Lemi, Leppävirta, Lohja, Loviisa, Nauvo, Orimattila, Parainen, Parikkala, Pelkosenniemi, Puumala, Pyhtää, Ruovesi, Savonlinna, Sulkava, Tenhola, Turenki, Urjala, Uurainen, Villala, Ylöjärvi.

Jokaisessa jaksossa vieraillaan kolmessa ihastuttavassa kesäpaikassa, joista kauden päätteeksi katsojat saavat äänestää kymmenen finalistin joukosta vuoden kauneimman kesämökin. Voittajamökin asukkaille on luvassa 10 000 euron rahapalkinto.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomen kaunein koti: Kesämökit MTV3:lla ja MTV Katsomossa 6.3. alkaen.

Seuraa meitä somessa