fbq
Sharon Stone ja William Baldwin elokuvassa Taivaansilpoja.

Sharon Stone paljastaa seksiin painostaneen Hollywood-tuottajan nimen – vastanäyttelijältä tyly kommentti

Näyttelijätär kertoi Louis Therouxin podcastissa, kuka Hollywood-tuottaja painosti häntä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Sharon Stone, 66, kertoi vuonna 2021 The Beauty of Livng Twice -muistelmissaan tuottajasta, joka näyttelijän mukaan painosti häntä harrastamaan seksiä vastanäyttelijänsä kanssa elokuvassa Taivaansilpoja (1993). Tuolloin näyttelijätär jätti henkilöllisyydet paljastamatta.

Nyt Sharon paljasti Louis Therouxin podcastissa tuottajan nimen. Naisen mukaan Hollywood-tuottaja ja moguli Robert Evans painosti häntä harrastamaan seksiä William Baldwinin kanssa vuonna 1993 elokuvan kuvausten aikaan. Robert menehtyi vuonna 2019. 

Näyttelijättären mukaan Robert kehotti näyttelijöitä seksuaaliseen kanssakäymiseen, jotta heidän kemiansa valkokankaalla paranisi. Tuottaja väitti myös Sharonin olevan vastuussa Williamin huonosta suorituksesta elokuvassa.

– Evans juoksi ympäri toimistoaan aurinkolasit päässään selittäen, kuinka hän oli maannut Ava Gardnerin kanssa, ja miten minun tulisi maata Billyn (William Baldwin) kanssa, jotta hänen roolisuorituksensa paranisi, Sharon kertoo podcastissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian.

Sharon Stone kieltäytyi elokuvaroolista palkkatasa-arvon vuoksi – tuntemattomalle miesnäyttelijälle tarjottiin hulppeaa summaa

Sharon Stone ja William Baldwin elokuvassa Taivaansilpoja.

Sharon vihjaa, että tuottajan oikea ongelma oli näyttelijätär itse.

– Jos voisin maata Billyn kanssa, meidän välisemme kemia näkyisi valkokankaalla, ja pelastaisimme elokuvan. Oikea ongelma olin minä, koska olin vaikea, enkä oikea näyttelijätär, joka voisi vain harrastaa seksiä miehen kanssa ja saada asiat takaisin raiteilleen, hän jatkaa muisteluaan.

Sharon uskoo, että hänet leimattiin vaikeaksi, eikä hän saanut sen takia suuria rooleja Martin Scorsesen vuoden 1995 Casino -gangsterielokuvan jälkeen. Sharon oli Oscar-ehdokkaana roolistaan kyseisessä elokuvassa.

Tässä ovat gangsterielokuvien brutaaleimmat kuolemat – ei herkkähipiäisille

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

William Baldwin on antanut Sharonin ulostuloon tulikivenkatkuisen vastauksen sosiaalisen median palvelussa X:ssä

– En ole varma, miksi Sharon Stone puhuu minusta kaikki nämä vuodet myöhemmin? Onko hän edelleen ihastunut minuun vai onko hän loukkaantunut vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen, koska torjuin hänen iskuyrityksensä? hän kirjoittaa.

Hän myös väittää, että myös hänellä olisi kaikenlaista ikävää kerrottavaa Sharonista.

– Pitäisiköhän minun kirjoittaa kirja ja kertoa monia, monia järkyttäviä, kieroutuneita ja epäammattimaisia tarinoita Sharonista? hän iskee.

Seuraa meitä somessa