fbq
Selviytyjät Suomi, Sergey Hilman

Sergey Hilman suree kadonneita lihaksiaan Selviytyjissä: ”Haluaisin näyttää hyvältä”

Jäljellä olevat kilpailijat ovat viettäneet Selviytyjät Suomessa viidakkosaarella jo 30 päivää.

Kilpailijat ovat eläneet kuukauden hyvin pienellä ravinnolla muutamia ruokapalkintoja lukuun ottamatta. Leirissä haaveillaankin kovasti erilaisista ruuista aina sushibuffetista hernerokkaan.

Seuraavassa jaksossa kilpailijat pääsevät syömään hieman tukevammin, kun palkintokilpailuna on odotettu ruokahuutokauppa.

Sergey Hilmanille oma ulkonäkö on tärkeä autiolla saarellakin. Hän kertoi ennen ohjelman alkua valmistautuneensa Selviytyjiin erilaisin esteettisin hoidoin.

– Valmistauduin kilpailuun käymällä kosmetologilla, plastiikkakirurgilla ja laserhoitajalla. Minuun iskettiin kaikki myrkyt ja fillerit tupla-annoksella, jotta naamani ei romahtaisi siellä, Sergey kertoi Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Selviytyjistä pudonnut Viki Konssi vastaa arvostelijoille: ”Joku voi sanoa mua tyhmäksi…”

Kasvot ovat pysyneet kuosissa, mutta Sergey on alkanut ajatella myös jo tulevaa kesäkuntoaan kuvauksissa, jotka järjestettiin keväällä 2023.

– Tää epäterveellinen ja niukka ruokavalio tuntuu sellasena turvotuksena koko ajan, ja sit se tuntuu sellaisena, että lihakset katoaa. Kesä tulee. Mä haluaisin näyttää hyvältä, niin kyllä mä sanon, että kun täältä pääsee pois, niin se on punttikausi, Sergey uhoaa jaksossa.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa