fbq
Viki Konssi, Selviytyjät Suomi

Selviytyjistä pudonnut Viki Konssi vastaa arvostelijoille: ”Joku voi sanoa mua tyhmäksi…”

Seksikäs-Suklaanakin tunnettu mediapersoona Viki Konssi pysyi Selviytyjät Suomessa mukana pitkään.

Sunnuntaina 13. marraskuuta Nelosella esitetyssä jaksossa Selviytyjät Suomesta pudonneen Viki Konssin tyylinä oli leirissä lähinnä chillata, eikä osallistua niinkään paljon arkirutiineihin. Hänellä ei myöskään ollut juuri liittoja, vaan hän meni virran mukana, halusi äänestää aina ”big fishiä” eli vaarallista kilpailijaa ulos ja käänsi myös kelkkaansa tarpeen tullen. Viki mainitsikin taktiikakseen odottaa aina parasta tarjousta.

Vikiä ei pidetty kovana vastustajana, sillä tämä ei yleensä loistanut kisoissa, eikä ollut mukana vahvoissa liitoissa. Sen vuoksi häntä äänestettiinkin viimeisimmässä heimoneuvostossa, sillä luvassa oli kaksintaistelu, jossa haastajaksi joutunut Sonja Aiello haluttiin pitää kisassa mukana.

Viki keskustelee jaksosta ja koko kisataipaleestaan Tytti Junnan kanssa kaksikon Selviytyjät-podcastissa. Hän ei ymmärrä, miksi hänet äänestettiin pois eikä joku vahva pelaaja, jos toiset mielivät pärjätä kisassa.

– Joku voi sanoa mua niin tyhmäksi kuin haluaa, mutta tyhmä mä en ole. Mä oikeasti mietin asioita mun elämässä. Mä tykkään miettiä, että miten fiksu ihminen tekisi, hän avaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Selviytyjät Suomi päättyi huimaan kaksintaisteluun – iso kala kävi pyydykseen

Selviytyjissä ovat mukana Vikin putoamisen jälkeen vielä Sergey Hilman, Pinja Sanaksenaho, Teemu Roivainen, Tytti Junna, Sonja Aiello ja Rami Hietaniemi.

Tytti on samoilla linjoilla, että peliliikkeenä Vikin äänestäminen ei ollut viisas, vaan nynnyilyä.

– Mun mielestä se oli tylsin valinta ikinä. Mun mielestä olis pitänyt ladata täysillä. Että pistetään sinne kova vastus, ja sit katsotaan, voittaako Sonja sen kovan vastuksen, hän tykittää.

Tytti myös muistuttaa, että Vikiä äänestettiin siksi, ettei hänestä ole vastusta Sonjalle.

– He halusivat rumasti sanottuna kaikkein huonoimman vastuksen Sonjalle. Ne ajatteli, että siellä on joku palapeli tai jotain muuta, ja ne ajatteli, ettet sä Viki selviä siitä.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin. Selviytyjät-podcast Suplassa, uusi jakso sunnuntaisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa