fbq
Roba

Roba-poliisisarja saa jatkoa – teemana kansalaistottelemattomuus

Poliisisarja Roba jatkuu jo kuudennelle tuotantokaudelle. Uuden kauden kuvaukset alkavat marraskuun puolivälissä Helsingissä.

Vuonna 2024 nähtävän Roba-kauden teema on poliisin suhde kansalaistottelemattomuuteen. Tarina alkaa ilmastoaiheisesta mielenosoituksesta, joka muuttuu aggressiivisten vastamielenosoittajien ja poliisin virhearvion vuoksi rajuksi mellakaksi. Tapahtuma jättää jälkensä kaikkiin.

Roban nimekkäässä näyttelijäkaartissa jatkavat muun muassa Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Andrei Alén ja Mari Perankoski. Sivurooleissa nähdään tällä kertaa esimerkiksi Tommi Korpela, Milka Ahlroth ja Anu Sinisalo.

Pääkäsikirjoittajana uudella kaudella toimii Solina Riekkola ja ohjauksesta vastaa Jani Ilomäki. He ovat pesteissään uusia nimiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Onhan tämä kuin kotiin palaisi. Vaikka on ollut taukoa, niin kun vetää haalarit niskaan ja tutut kaverit ovat ympärillä, homma toimii. On jälleen mielenkiintoista nähdä, mitä uusi ohjaaja tuo mukanaan Robaan, Kari Hietalahti kertoo.

Takavuosien komediatähti Tuija Ernamo palaa televisioon – Robassa myös muita yllättäviä kasvoja

– Rooliin palaaminen tuntuu tutulta ja turvalliselta, toisin kuin roolihahmolleni Pekalle tapahtuvat asiat. On mahtava päästä tekemään töitä tuttujen kollegoiden kanssa, ja nähdä ystäviä päivittäin, eikä työ aina edes tunnu työltä. Toki lämpökerrastot tulevat jälleen tutuksi, joten seuraavaksi voisi kuvata vaikka "Roba Rivieralla" -kauden, Riku Nieminen puolestaan kommentoi.

Roban kuudes tuotantokausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2024.

Seuraa meitä somessa