fbq

Riisuisitko vaatteet kameroiden edessä, Marja Kihlström? ”Olen ollut aina sinut alastomuuden kanssa”

Marja Kihlström luuli aluksi, että hänenkin pitää olla nakuna juontamassaan Naked Attraction -sarjassa.

Erityistason seksuaaliterapeutin (NACS) Marja Kihlströmin juontamasta Naked Attraction -sarjasta alkaa kolmas tuotantokausi. Marja kertoo, että ohjelman tekeminen on opettanut häntä itseäänkin.

– Ohjelmaan liittyvät asiathan ovat teoriassa tuttuja seksuaaliterapeutille. Nyt olen kuitenkin nähnyt sarjan osallistujien kautta sen, kuinka erilaisia mieltymyksiä meillä ihmisillä on, Marja kertoo.

– Erilaisten kehojen näkeminen on tehnyt tosi paljon hyvää itselle. Minusta on tullut myös entistä enemmän kehorauhan puolustaja. Vaadin ihmisiltä sitä, että vaikka et ole mieltynyt johonkin ihmiseen, niin voit puhua hänestä kunnioittavasti. Naked Attraction on aikuisten seksuaalikasvatusta, Marja painottaa.

 Marja Kihlström luopui meikkaamisesta ja tekorusketuksesta: ”Vapauttavaa”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marja kertoo, että sarjan kuvauksissa on painotettu jokaista kuvausryhmän jäsentä myöten, että osallistujille pyritään luomaan mahdollisimman turvallinen ja rento olo.

– Siinä on myös onnistuttu erittäin hyvin. Tunnelmaa studiossa on vaikeaa selittää, se on todella intensiivinen ja jopa harras. Kaikki tietävät, että ollaan tosi herkkien asioiden äärellä, Marja kertoo.

– Olemme tuotantotiimin kanssa opetelleet sitä, että vaikkapa siitä ei tehdä isoa numeroa, että joku kävelee ohi alasti hakiessaan esimerkiksi kylpytakkia, eikä päästetä tahattomiakaan hihityksiä toisten kehoista tai muuta vastaavaa. Tosi hyvin kaikki ovat sisäistäneet tämän, Marja kertoo.

Aktiivisesti terapiatyötä ja verkkovalmennuksia tekevä Marja on myös julkaissut neljä kirjaa, juontanut Sex Tape Suomea ja pitänyt omaa Puhu Muru -podcastia.

– Ne kaikki vähän keskustelevat keskenään. Uskon, että olen saanut omalta osaltani tuotua tähän seksuaalisuusteemaan uusia puolia ja keskustelun tapaa Suomessa. Nykyään seksuaalisuus ymmärretään paremmin osana ihmistä ja hyvinvointia. Sitä voidaan tarkastella myös muutenkin kuin kohuotsikoiden kautta, Marja pohtii.

Entä lähtisikö Marja itse Naked Attraction Suomen kaltaiseen ohjelmaan kisaajaksi mukaan?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Erittäin hyvä kysymys. Minähän silloin aluksi luulin, että minunkin pitää juontaa ohjelmaa alasti, ja silti jopa harkitsin lähteväni mukaan, Marja nauraa.

– Mutta kyllä minä periaatteessa voisin osallistua. Olen ollut aina aika sinut alastomuuden kanssa. Meillä on esimerkiksi ollut normaalia saunoa perheen tai isovanhempien kanssa. Olen myös pelannut koripalloa ja kasvanut koripallopukukopeissa – toki samaa sukupuolta olevien kanssa.

– Olen sen verran utelias, että ei tiedä, vaikka osallistuisinkin ohjelmaan. En tosin tiedä, saisinko aviomieheltä lupaa, se ehkä täytyisi tarkistaa ensin.

Naked Attraction Suomen kolmas kausi alkaa TV5:llä tiistaina 31.10. kello 21.00.

Seuraa meitä somessa