fbq
Renny Harlin, The Harlins

Renny Harlinilla hurja työtahti – nämä kaikki tuotannot ovat tekeillä

Myös Renny Harlinin Johanna-vaimo näyttelee yhdessä miehensä tulevassa elokuvassa.

Ohjaaja Renny Harlin tuntuu elävän varsinaista kiitovaihetta urallaan – ainakin jos mittarina käytetään projektien määrää. Tekeillä on useita elokuvia, ja oma tosi-tv-sarjakin jatkuu.

Tällä viikolla julkistettiin, että Renny ja Johanna Harlinin perheen elämää seuraava tosi-tv-sarja The Harlins jatkuu marraskuussa uuden kolmannen kauden myötä. Lähes samaan aikaan tuli tieto, että Renny ohjaa kaikkiaan kolme osaa The Strangers -elokuvasarjaan.

Kyseessä on uudelleenversiointi vuoden The Strangers -elokuvasta, jonka yhdessä pääosassa oli Liv Tyler. Pienen budjetin elokuva tuotti yli 80 miljoonan dollarin lipputulot.

Rennyn ohjaaman The Strangers Trilogyn ensimmäinen osan on tarkoitus saada ensi-iltansa alkuvuodesta 2024. Suomen julkaisua ei ole ainakaan vielä julkistettu. Tuotantoyhtiö Lionsgate julkaisi tällä viikolla ensimmäiset kuvat The Strangers: Chapter 1:sta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
The Strangers: Chapter 1.

Lisäksi tekeillä on uudelleenversiointi klassisista Komisario Palmu -elokuvista. Rennyn ohjaaman filmatisoinnin on tarkoitus olla englanninkielinen, ja sen kuvaamisen kerrotaan alkavan loppuvuodesta 2024.

– Palmun näyttelijää haetaan kansainvälisesti. Hän voi olla amerikkalainen, todennäköisemmin eurooppalainen, periaatteessa myös suomalainen, Palmu-hankkeen tuottaja Markus Selin kertoi Helsingin Sanomille.

The Harlins saa jatkoa – menevä elämäntyyli alkaa stressata Rennyä ja Johannaa

Lisäksi keväällä uutisoitiin, että Renny ohjaa haielokuvan Deep Water, jonka taustajoukoissa on myös KISS-basisti Gene Simmons. Ensi vuodeksi lupailtua elokuvaa on viivyttänyt näyttelijöiden lakko Yhdysvalloissa.

Lisäksi Rennyllä on tulossa ulos vuonna 2021 kuvattu ja vaimo-Johannan näyttelijäsuorituksenkin sisältävä kauhuelokuva The Refuge sekä Aaron Eckhartin tähdittämä, keväällä 2022 kuvattu The Bricklayer.

The Harlins jatkuu MTV Katsomossa 8. marraskuuta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa