fbq
Deadpool 3

Onko sinustakin Marvel-elokuvia liikaa? Ensi vuonna tilanne helpottaa

Deadpool 3 on näillä näkymin ensi vuoden ainoa Marvel Cinematic Universe -elokuva.

Viime aikoina on kirjoitettu paljon siitä, että Marvel-supersankarielokuvia ja -tv-sarjoja on niin paljon, ettei vannoutuneinkaan fani pysy perässä tai ainakaan nauti kaikesta. Keskivertokatsojalle nimikkeitä on yksinkertaisesti liikaa, ja tämä on johtanut muun muassa siihen, että ensitiedot kertovat tuoreen The Marvels -elokuvan floppaavan merkittävästi.

Marvel-ähkyä kokeville on nyt tiedossa hyviä uutisia. Ensi vuonna oli tarkoitus ilmestyä useampikin MCU- eli Marvel Cinematic Universe -elokuva. Juuri päättyneen näyttelijöiden ja radioesiintyjien lakon jälkitoimien vuoksi muutamat tärkeät MCU-ensi-illat on kuitenkin siirretty kauemmas tulevaisuuteen.

Neljännen Captain America -elokuvan Brave New World oli tarkoitus saada ensi-iltansa heinäkuussa, mutta se on siirtynyt helmikuulle 2025. Toinen siirtynyt tapaus ovat antisankarien Thunderbolts-ryhmästä kertova samanniminen elokuva. Lisäksi Marvel-liitännäinen, muttei silti varsinaiseen MCU-maailmaan kuuluva Venom 3 on siirretty aiotusta heinäkuusta vuoden loppuun, marraskuulle.

Näkökulma: Mikä ihme on sarja, jota varten on pakko katsoa kuusi eri elokuvaa kahdeksan vuoden ajalta?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaikesta tästä johtuen kauan odotettu, Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin tähdittämä Deadpool 3, on näillä näkymin ainoa ensi vuonna ensi-iltansa saava MCU-elokuva. Senkin ilmestymistä on viivästetty, mutta vain hiukan – suunnitellun toukokuun sijasta Deadpool 3 tulee teattereihin heinäkuun 26. päivä.

Kyseessä on ensimmäinen Deadpool-elokuva, joka tapahtuu mainitun MCU-tapahtumamaailman sisällä. Hugh Jackman tekee myös elokuvassa paluun ikoniseen Wolverine-rooliinsa, jossa hänet nähtiin viimeksi vuoden 2017 Logan-elokuvassa.

Deadpool 3 saa ensi-iltansa heinäkuussa 2024.

Thunderbolts.

Seuraa meitä somessa