fbq
big_little_lies_nicole_kidman_HBO_35fe0fe3ed.jpg

Nicole Kidmanilta, 54, suoraa puhetta Hollywoodin ikäsyrjinnästä: "Naisnäyttelijänä urasi on mennyttä 40-vuotiaana"

Pitkän linjan Hollywood-näyttelijä Nicole Kidman, 54, puhuu DuJour-lehden haastattelussa  tuoreesta Being the Ricardos -elokuvasta, jossa hän meni äärimmilleen roolisuorituksensa kanssa. Hän kertoo aloittaneensa tupakoinnin, jotta saa roolihahmolleen syvän äänen. 

Nicole Kidmanin ja Javier Bardemin tähdittämä elokuva sijoittuu legendaarisen Minä ja Lucy -sarjan kulisseihin – elokuvan päätähti vaihtui yhtäkkiä

Neljän lapsen äiti nosti haastattelussa esiin lisäksi ikäsyrjinnän, jota ilmenee Hollywoodissa. 

– Alalla vallitsee yksimielisyys siitä, että naisnäyttelijänä noin 40-vuotiaana urasi on mennyttä. Minulle ei ole kukaan sanonut, että eräpäiväsi on mennyt, mutta on niitä aikoja, jolloin sinut hylätään ja ovi suljetaan edestäsi. 

Palkittu näyttelijä kuitenkin uskoo, että asiat ovat paranemaan päin. Hänen mukaansa Being the Ricardos -elokuva näyttää esimerkkiä alan muutoksessa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oscar-palkitun Aaron Sorkinin (mm. The Social Network) Amazonille ohjaama elämäkertaelokuva Being Ricardos kertoo tv-sarjan tähtien Lucille Ballin ja Desi Arnazin kulissien takaisesta suhteesta ja elämästä. Elokuvassa kaksikkoa esittävät Kidman ja Javier Bardem. Alunperin Lucille Ballin rooliin kaavailtiin Cate Blanchettia, ja aiheesta uutisoitiin näyttävästi myös Suomessa. Alkuvuodesta tuotantoyhtiö kuitenkin ilmoitti Kidmanin näyttelevän roolin.

Viimeksi Kidman on näytellyt muun muassa sarjoissa Nine Perfect Strangers, The Undoing ja Big Little Lies.

Being the Ricardos on katsottavissa Amazon Prime -palvelussa tiistaista 21.12. alkaen.

Seuraa meitä somessa