fbq

Kuppilat kuntoon -ravintolan avajaisissa syntyi hässäkkä – näin paikalle kävi kuvausten jälkeen

Ravintolan uusi keittiömestari hermostui avajaisissa väärin tehdystä kukkakaalista.

Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta vierailevat Kuppilat kuntoon -sarjan ensimmäisessä jaksossa Haminassa, jossa kunnostusta kaipaa ravintola Rampsi Kitchen & Lounge. Ongelmina ravintolassa ovat muun muassa johtamisen puute, liika turvautuminen valmiisiin materiaaleihin sekä vähäinen mainonta, kun ihmiset eivät löydä perille.

Kun Pipsa ja Ville ovat panneet hihat heilumaan, avajaispäivänä kaikki tehdään keittiössä itse. Avajaisiin on enää puolitoista tuntia aikaa, kun keittiömestarin paikkaa pitää Tino. Ennen keittiössä ei ollut lainkaan selkeää johtajaa. Tinolla on kuitenkin piru merrassa.

– Tämä alkaa menemään ihan vitusilleen, Tino huutelee.

Syynä on se, että kukkakaali on levitetty väärässä taikinassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tältä näyttävät Rampsi Kitchen & Loungen uudistetut annokset.

– Ei se nyt ole maailmanloppu, mennään eteenpäin, Pipsa rauhoittelee.

Kukkakaalisotkusta selvitään, ja avajaiset sujuvat mallikkaasti. Asiakkaat kehuvat erityisesti jälkiruokia, joita ei aiemmin ollut listalla.

– Arvostan aivan valtavasti sitä heittäytymistä, millä te kaikki, sekä keittiö että koko sali heittäytyi tähän muutokseen. Ei ole helppo paikka tulle toisten työpaikalle sanomaan, että miten siellä asiat pitäisi tehdä. Mä en ainakaan haluaisi, että kukaan tulisi mun työpaikalle, Pipsa kiittelee Rampsin henkilökuntaa.

Ennen Pipsa Hurmerinnan ja Ville Haapasalon saapumista ravintoloitsija Marjut Kilpi teki lähes kaikki ravintolan työt itse.

Kaksi kuukautta kuvausten jälkeen Rampsilla pyyhkii edelleen hyvin. Uudet työskentelytavat ovat pitäneet ja Marjut on saanut keskittyä johtamiseen.

– Meillä on käynyt kuvausten jälkeen paljon uusia asiakkaita. Jopa niinkin paljon, että keittiössä oli toisinaan haastavaa, ja osa suosituimmista annoksista on ollut päivittäin loppuunmyytyjä. Ensi keväänä avaamme taas uuteen kesäkauteen. Toivottavasti näemme taas silloin, Marjut kertoo kuulumisistaan jakson lopussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta! keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa