fbq
nakedattraction_kuvadiscovery_07609be592.jpg

Kommentti: Eikö Suomesta löydy tarpeeksi alastomia ihmisiä tv-ohjelmaan?

Discovery +-suoratoistopalvelussa esitettävä kohusarja Naked Attraction Suomi keräsi ilmestyessään mielipiteitä sekä puolesta, että vastaan. Ilman rihman kiertämää kekkuloivat ihmiset saivat kuitenkin ruutuaikaa toisenkin tuotantokauden verran.

Joulukuussa ilmestynyt tuore kausi poikkeaa edellisestään kuitenkin kummallisella tavalla.

Täytyy tässä vaiheessa tehdä selväksi, että allekirjoittanut on ihastunut tähän ohjelmaan ikihyviksi. Yksinkertaisuudessaan herkullinen tilaisuus päästä tiiraamaan tavan tallaajien varustuksia. Mikäs sen hauskempaa!

Toki aikuisviihteen voisi ajatella ajavan asiaa samalla tavalla, mutta valtapornoa kuluttaessa näky on usein turhankin siloiteltu. Naked Attractionin viehätys piilee sen arkisuudessa ja monipuolisuudessa. Ainakin ennen toista tuotantokautta.

Jokaisessa jaksossa studioon saapunut sinkku pääsee valitsemaan värikkäiden koppien sisällä alasti piilottelevien sinkkutovereidensa joukosta sen, jonka keho miellyttää häntä eniten. Jakson lopuksi pariutunut kaksikko lähtee yhdessä treffeille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Katsojan pettymykseksi tuoreella kaudella samoja sinkkuja pyöritellään jaksosta toiseen koomisuuteen asti.

Ensimmäiseltä kaudelta tuttu miesoletettu saattaa ilmestyä kopista esiin myös uudella tuotantokaudella. Toisessa jaksossa kopissa keimaillut naiskaunotar kävelee seuraavassa hetkessä studioon uudelleen valitsemaan itselleen kumppania. Tilanteita on kauden varrella lukuisia.

Onko tosiaan niin, että ohjelman uutta tuotantokautta kuvatessa Suomesta ei ole löytynyt tuoreita kasvoja kehojansa esittelemään? Tuntuu katsojan aliarvioimiselta, kun kopista paljastuu jälleen sama henkilö, jonka tatuointeja ihasteltiin jo edellisessä jaksossa.

Tilanteen hullunkurisuutta voisi helposti lievittää asian jonkinlaisella noteeraamisella. Ohjelman juontaja Maria Kihlström ei kuitenkaan mainitse pienen piirin pyörimistä ohjelmassa sanallakaan.

Olen melko varma, että oikeasta paikasta hakemalla sarjan toiselle kaudelle olisi varmasti löydetty uusia kasvoja avujaan esittelemään. 

Toivon, että mahdollisella kolmannella tuotantokaudella casting panostaisi osallistujien etsimiseen täysin uudella tarmolla, sillä tämä oli kaikin puolin kiusallinen veto.

Seksityöntekijä Melissa etsii seuraa Naked Attractionissa: ”Odotan, että pääsen nätin tytön kanssa sänkyyn”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa